2016-10-26

ПРЕДСТАВНИКИ СТУДЕНТСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ ВИВЧАЛИ СОЦІАЛЬНІ ПРАВА ЗА ДОПОМОГОЮ ГРИ РАДИ ЄВРОПИ «КРАЇНА ГІДНОСТІ»

Тренуємось! Бути лідером непросто. Тому щоб ним стати і залишатись потрібно весь час вчитись, переймати досвід, здобувати навички.

26 жовтня 2016 року відбулася зустріч представників студентського самоврядування Лубенського лісотехнічного коледжу зустрілися з представниками Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ» та працівниками відділу в справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лубенської міської ради. В ході зустрічі організатори заходу розповіли студентській молоді про інновації та реформи молодіжної політики, активну участь молоді в суспільному житті міста і країни вцілому, а також про соціальні права.

Начальник відділу в справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лубенської міської Ради Світлана Скиба, спілкуючись з молоддю розповіла про підтримку молодіжних ініціатив та проектів від міської влади, зокрема про щорічну стипендію міського голови.

Керівник громадської організації «Твій Світ» Олександр Чепур закликав молодь активніше брати участь у громадському житті.

А основою заходу стала карткова гра Ради Європи «Країна Гідності», в ході якої гравці як члени парламенту вигаданої однойменної країни приймали  рішення про соціальну політику щодо соціальних прав у рамках плану розвитку на найближчі п’ять років. Добираючи аргументи під час прийняття рішень, студенти коледжу більше дізналися про соціальні права та їх зв’язки з соціальною політикою. Кожен зі студентів зміг оцінити свої навички у формуванні державної соціальної політики, взяти участь у обговоренні загальної  стратегії розвитку та краще зрозуміти проблеми нашого суспільства в цілому і громади зокрема. Після проведення гри учасники запропонували провести тренінг з  написання проектів та визначити проблемні теми громади.


Захід став можливим завдяки проекту: «Підвищення рівня обізнаності молоді Полтавщини щодо поточної державної молодіжної політики та соціальних прав» за фінансової підтримки Partnership for Every Child.

Олександр Литвиненко, редактор сайту, викладач спецдисциплін;

Олександр Чепур , Полтавська ОМГО «Твій Світ»

фото - Олександр Заканич, Олександр Чепур

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 281
Відвідувачів сьогодні: 42
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 279304