2017-04-04

ДОПОВНЕННЯ АЛЕЇ ПАМ’ЯТІ ЛУБЕНЦІВ-УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ ТЕХНОГЕННОЇ КАТАСТРОФИ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

Минає тридцять перший рік, коли вибухнув атомний реактор на Чорнобильській АЕС.

У рамках щорічної Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» студентами групи ЛГ–31 Лубенського лісотехнічного коледжу зроблено ще одну добру справу: під керівництвом завідувача навчально–виробничою практикою Григорія Пєтухова та за участі Голови районної організація ВГО «Союз Чорнобиль України» Василя Куксаня і учасників ліквідації аварії  на Чорнобильській АЕС, доповнено Алею пам'яті ліквідаторів техногенної катастрофи, що знаходиться на «Зажур-горі» поблизу Мгарського Спасо-Преображенського монастиря. Частина їх – підсаджені на місці тих, які не прижилися, частина – у пам’ять про тих ліквідаторів, які пішли із життя у минулому році. Довшою стала алея, закладена на честь героїв-чорнобильців на «Зажур-горі». Цього року на алеї висадили 70 саджанців берізок.

Кожна з берізок, що тягнеться до сонця - це чиєсь обірване Чорнобильською катастрофою життя. Ці дерева зберігатимуть добру пам'ять про людей Лубенщини, які врятували нас від техногенної аварії XX століття.

Для студентів це не тільки можливість в черговий раз використати теоретичні знання з садіння і догляду за деревними породами на практиці, а це ще й урок патріотичного виховання, який запам'ятається їм на довго.

Григорій Пєтухов, завідувач навчально-

виробничої практики;

фото – Ярослава Зінченка

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1533
Відвідувачів сьогодні: 414
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 265245