ЗАСНОВНИК ГАЗЕТИ «УКРАЇНСЬКИЙ ФУТБОЛ» ЮРІЙ БОНДАР ПРЕЗЕНТУВАВ УЧАСНИКАМ ФУТБОЛЬНОГО ТУРНІРУ «КУБОК АНДРІЯ БІБИ» КІЛЬКАНАДЦЯТЬ СВОЇХ КНИГ

2015-10-30

Продовжуємо підготовку до всеукраїнського футбольного турніру «Кубок Андрія Біби», який відбудеться 13 листопада в Лубенському лісотехнічному коледжі.
Працюємо на ентузіазмі. І робимо все це залюбки. На прохання допомогти - відгукнувся Юрій Бондар. З ним я працював у «Молоді України». Тут ми заснували газету «Український футбол», який спочатку був додатком до «МУ», а потім – став самостійним виданням. Отже, якщо вам хтось буде розповідати, що саме він або вони заснували «УФ» не вірте!!!
Юрій Володимирович запропонував для юних футболістів (і не тільки) кільканадцять примірників книги «Чемпіонат Європи з футболу-2012» і «На футбольному полі – журналісти». Згадали нашу спортивну журналістську молодість. За кілька хвилин приєднався Вітя Набруско – колишній президент Національної радіокомпанії України. Випили кави, обмінялися думками щодо майбутнього турніру, «позаздрили» лубенським юнакам і дівчатам, які зустрінуться з легендою українського футболу Андрієм Бібою. 
 
Звичайно, цих книг усім учасникам турніру «Кубок Андрія Біби» не вистачать. У різноманітних заходах буде задіяно майже тисячу школярів і студентів Посульського краю. Та ми й не прагнули забезпечити усіх призами. У нас – спортивний принцип. Нагороди отримають найсильніші, найспритніші і найрозумніші.
 
- Щасливі ви люди, сказав Віктор Іванович. – Творите добро для наших українських дітей. У вітчизняних олігархів  і спортивних чиновників до цього не доходять руки. Долучаюся до вашої потрібної і благородної справи.
Микола Моторний (прес-служба Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 475
Відвідувачів сьогодні: 153
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 278999