«КУБОК АНДРІЯ БІБИ» ‑ ФУТБОЛЬНО-ОЛІМПІЙСЬКА ПОДІЯ ПОСУЛЬСЬКОГО КРАЮ!

2015-10-29

Під час підготовки до змагань організатори заходу вирішили розширити і доповнити програму цієї надзвичайно цікавої олімпійсько-спортивної події в житті юнаків і дівчат Посульського краю.

Слово директору Лубенського лісотехнічного коледжу Роману Сендзюку (заслужений лісівник України): «Приїзд до Лубен легенди українського футболу Андрія Біби – це вже загальноміська подія! Тому вирішили сповна скористатися авторитетом і брендом Андрія Андрійовича. За «Кубок Андрія Біби» змагатимуться шкільні і студентські колективи Лубенщини, а також Шевченкового краю і міста Києва. Дівчата розіграють волейбольний «Кубок виклику». Наші діти з нетерпінням чекають Олімпійського уроку за участю Андрія Біби. Нам вже пропонують продавати квитки на цю зустріч (сміється).

Нині у вільний від навчання, лекцій і семінарів та самопідготовки всі сили кинули на оновлення спортивного залу. Уже завершуємо настилати підлогу. Проводимо лакофарбувальні робити. Натягуємо сітки, обладнуємо баскетбольні щити, робимо розмітки.

Висловлюю щиросердну подяку двом студентським загонам, які очолюють майстри виробничого навчання нашого коледжу Дмитро Ступка і Сергій Маковка, а також студентам спеціальності «Оброблювання деревини». Це ‑ четвертокурсники Кирпосенко Віталій, Дацій Юлія, Моцний Олег, Олефір Олексій, Костецький Артем, і третьокурсники Пасіка Роман, Вовк Іван, Малярович Олександр, Путівський Богдан, Черненко Віктор, Коротя Ярослав. Саме завдяки їхнім «золотим» рукам робити виконуються з найвищим знаком якості.

Микола Моторний (прес-служба Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України).

 Взято із сайту Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 609
Відвідувачів сьогодні: 207
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 279053