ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ У ЛУБНАХ НАБЛИЖАЄТЬСЯ

Наша дружня команда готується до 16 вересня (п’ятниця).

Саме цього дня на спортивних аренах Лубенського лісотехнічного коледжу, якому цього року виповнюється 125 років, стартує Всеукраїнський Олімпійський день.

У рамках цього дня відбудеться Всеукраїнський футбольний турнір «Кубок «Юність Посулля» серед шкільних і студентських команд з Полтавщини, Черкащини, Київщини, Чернігівщини та міста Києва. Крім того, запланований Олімпійський урок за участю школярів і студентів Посульського краю.

Подібні заходи в Лубенському лісотехнічному коледжі проходять вже понад десять років. Приємно відзначити, що упродовж цього часу організатори змагань у Лубнах відчувають справжню фахову підтримку (і не тільки) Національного олімпійського комітету на чолі з Героєм України Сергієм Бубкою. Нам жодного разу не було відмовлено в олімпійській атрибутиці, спортивній формі та інвентарі. Адже дружня команда Сергія Назаровича чудово розуміє, що тільки спільними зусиллями можна пропагувати серед юнаків і дівчат здоровий спосіб життя, через фізичну культуру, спорт та олімпійський рух готувати справжніх патріотично налаштованих сильних і спритних захисників Вітчизни.

Маємо справжніх друзів і помічників у Асоціації аматорського футболу України на чолі з Федором Шпигом та його бойовим заступником Олександром Каденком.

Сьогодні я разом з членом НОК України Мирославом Грабовецьким обговорив деякі деталі підготовки до цього важливого спортивно-олімпійського-футбольного заходу. Разом намітили план наших подальших дій.

Приєднуйтеся!!!!!!!!!!!!

Микола Моторний (Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України).

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 574
Відвідувачів сьогодні: 271
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 253150