ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК У ЛУБЕНСЬКОМУ ЛІСОТЕХНІЧНОМУ КОЛЕДЖІ

13 вересня, напередодні професійного свята Дня працівника лісу наш коледж зустрічав гостей з усієї України.

Виставка квітів та композиції з природного матеріалу, конкурс вітальних листівок, турнір з міні-футболу на стадіоні коледжу і головна родзинка урочистих заходів – Всеукраїнський Олімпійський урок, який відбувся у актовій залі нашого закладу. Все це приємно здивувало школярів та дорослих, які завітали до нас.

Історією Олімпійських ігор розпочався урок для студентів та школярів міста та району (а їх прибуло на свято більше ніж 120 осіб). Аудиторія із захватом слухала про олімпійську гордість країни, кращих спортсменів Лубенщини. Але справжньою історичною подією стала зустріч з Олімпійським чемпіоном (Мюнхен, 1972 року), призером Олімпійських ігор (1968 року), баскетболістом Паливодою Анатолієм Івановичем.

Вів діалог з легендою олімпійського руху заслужений журналіст України, начальник інформаційно-аналітичного відділу комітету фізкультури і спорту МОН України Микола Моторний.

Цікаву розповідь чемпіона про перемоги і поразки доповнили запитання із залу до Анатолія Івановича. Швидко пролетіли хвилини спілкування, але ця зустріч запам’ятається присутнім назавжди. На згадку про Олімпійський урок кожний із присутніх школярів отримав подарунок з автографом Паливоди Анатолія Івановича і «по доброму» позаздрив нашим студентам, які мають чудові умови для навчання і занять спортом. Мабуть, хтось вирішив для себе – «піду навчатись у лісний».

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1921
Відвідувачів сьогодні: 534
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 259899