2013-10-24

ПОСТІЙНІ ПОШУКИ ОПТИМІЗАЦІЇ ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ

23 жовтня 2013 року Лубенський лісотехнічний коледж зустрів учасників обласного методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації.

З усієї Полтавщини до Лубен завітали колеги, щоб поділитися досвідом, обговорити нагальні проблеми освітян.

Програма зустрічі охопила цікаві моменти виховної роботи нашого навчального закладу.  Про історію, традиції і сьогодення лісотехнічного коледжу розповів присутнім заступник директора з навчальної роботи Рева В.В.

До уваги присутніх був представлений педагогічний досвід колективу «Постійні пошуки оптимізації виховного процесу», який презентувала заступник директора з виховної роботи Решетило І.М. Колективи художньої самодіяльності жіночий ансамбль «Суцвіття» та вокально-інструментальний «Пори року» (до речі єдиний ВІА в області у ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, керівник В. Карпець) внесли естетичну родзинку своїм виступом до роботи семінару.

Екскурсія коледжем не залишила байдужими учасників методоб’єднання. Завідуючий денним відділенням Омельченко С.Я. із захопленням і гордістю розповів про наш навчальний заклад. Незабутні враження отримали гості від запланованої екскурсії до Спасо-Преображенського Мгарського монастиря, відвідування Чорнобильської алеї-пам’яті, Кургану Скорботи, яку провів краєзнавець, викладач коледжу Козюра В.М.

Заключним мажорним акордом для присутніх заступників з виховної роботи був майстер-клас з організації і проведення гри КВН, який показала Решетило І.М.

Зацікавлені, небайдужі до своєї справи педагоги отримали багато корисної інформації, позитивних вражень від лісотехнічного коледжу і надали високу оцінку виховній роботі, яка є надбанням наших викладачів. Цей скарб зберігається протягом 120 років і ним успішно користуються у житті наші вихованці.

 Ірина Решетило, заступник директора з виховної роботи;

фото – Сергій Козачков

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2036
Відвідувачів сьогодні: 467
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 271848