2013-10-02

"ДРОЗДИ" ПОВЕРНУЛИСЯ З ПЕРЕМОГОЮ!

З 27 по 30 вересня команда КВН «Дрозди» Лубенського лісотехнічного коледжу брала участь у Всеукраїнському фестивалі шкільних та юнацьких команд «Жарт птиця», який проходив у селищі Затока Одеської області.

Три чудових дні наша команда насолоджувалась гарною погодою, отримувала незабутні враження від спілкування з новими друзями, головне відчула на собі щасливі моменти перемоги. Бо «Дрозди» - володарі Кубку «Краща команда серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації». Дипломом асоціації «КВН України» за багаторічну та плідну співпрацю нагороджений колектив нашого коледжу, а кращою актрисою фестивалю стала Юлія Дацій.

Журі відмітило злагоджений працездатний колектив «Дроздів»: високі артистичні здібності Шкарбаня Максима та Ротаня Владислава; впевненість, сценічність Ярослава Іщенка; професійну роботу оператора звуку Інни Бабак та, звичайно, відмінну оцінку отримав капітан команди Ляшенко Євгеній.

З різних місць України з’їхались найсильніші команди школярів та студентів. Ужгород, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Вінниця, Житомир, Лубни, Дніпропетровськ, Енергодар, Луганськ, Одеса, Херсон, Суми та інші. Всього – 31 команда, 9 із яких представили команди ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації. Для команди «Дрозди» це важлива подія, тому студенти дякують всім, хто розділяє з ними радість і допомагав організувати цю поїздку.

Особливу подяку за сприяння і підтримку команда висловлює директору коледжу Роману Сендзюку, директору ДП «Лубенський лісгосп» Тарасу Охріменку, батькам, викладачам.

Приємно брати участь у подібних фестивалях, а особливо радісно повертатися з перемогою. Сподіваємось, що ця висока нагорода не остання. Тож нових злетів, «Дрозди»!

Ірина Решетило, заступник директора з виховної роботи;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 92
Відвідувачів сьогодні: 37
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 272055