Профорієнтація для студентів випускних груп

Одним з напрямків діяльності коледжу є співпраця з університетами для орієнтації випускників в виборі навчального закладу для отримання вищого ступеня освіти. Головним завданням даної співпраці є інформування про особливості та переваги спеціальності в цілому, про нові можливості у кар’єрному зростанні при отриманні повної вищої освіти.

В рамках профорієнтації Білоцерківського Національного Аграрного Університету 25 вересня відбулась онлайн-зустріч адміністрації закладу зі студентами випускних груп коледжу. Декан агробіотехнологічного факультету університету, заслужений працівник сільського господарства України, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри технологій у рослинництві та захисту рослин Валерій Семенович Хахула ознайомив з історією та сьогоденням факультету, що його випускники завжди були гордістю університету, серед яких не лише керівники усіх рівнів АПК, фахівці сільськогосподарських підприємств, а й вчені – доктори  і кандидати наук.

Відповідальна за профорієнтаційну роботу, викладач кафедри лісового господарства Тетяна Павлівна Лозінська

проінформувала студентів про особливості вступу на навчання до університету, наголосила, що вибір професії є важливим кроком у життєвому і професійному становленні людини.

Бажаємо нашим випускникам впевненості в обраній спеціальності, щоб кожен з них відчував задоволення від роботи і мав широкі можливості для самореалізації.

Єлізавета ГРИБОВИЧ, заступник директора з навчальної роботи;

фото – Яни ПЕЛИПАНЬ

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 3216
Відвідувачів сьогодні: 623
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 359710