Урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Садово-паркове господарство»

26 січня 2024 року в актовій залі коледжу відбулося урочисте вручення дипломів фахового молодшого бакалавра для випускної групи СПГ-41 спеціальності «Садово-паркове господарство».

Із вітальним словом до присутніх звернувся в.о. директора коледжу Володимир Євгенович Тихович і побажав випускникам реалізувати свої наміри у дорослому житті. Заступник директора з навчальної роботи Володимир Васильович Рева, озвучивши наказ, побажав студентам не зупинятися на досягнутому.

Голова екзаменаційної комісії, кандидат сільськогосподарських наук, член правління Асоціації Ландшафтних архітекторів України; керівник розсадника декоративних рослин «Осокор» та ландшафтної компанії «VERT» Бут Андрій Анатолійович зазначив, що під час захисту дипломних проєктів випускники показали високий рівень знань у сфері ландшафтного дизайну та проєктування.

На свято завітали гості – міський голова Олександр Грицаєнко та голова Лубенської районної військової адміністрації Сергій Сіряченко.

Зі сцени линули музичні вітання від вокально-інструментального ансамблю «Пори року» та жіночого ансамблю «Суцвіття» (художній керівник Віктор Карпець).

Голова студентської ради Любов Семенюта побажала випускникам не зупинятися на досягнутому і цінувати роки навчання в коледжі.

Староста випускної групи Марія Григоренко подякувала зі сцени викладачам за отримані знання, а батькам, що свого часу підтримали вступ до коледжу.

Класний керівник випускної групи Олександр Миколайович Герасименко розповів про яскраві моменти студентського життя та побажав своїм вихованцям линути до мрій крилато.

Анастасія Вейс, Єгор Горбачов, Марія Григоренко, Дар’я Данько, Тетяна Зінченко, Карина Іванова, Олександр Ігнатенко, Валерій Лисий, Катерина Магда, Антон Марченко, Марія Мисюра, Артем Овдієнко, Владислава Олійник,  Іван Прийменко, Артем Усенко, Вікторія Хоменко, Єва Чернявська, Ольга Шаповал, Артур Шеремет та Станіслав Яцентюк надзвичайно хвилювалися, коли говорили свої слова-звернення зі сцени.

Спогади про роки навчання було презентовано мелодійною композицією у виконанні випускників.

Святковим акордом прозвучала пісня про коледж.

Дорогі наші випускники! Ми бажаємо Вам реалізації мрій та задумів!

Миру, віри у краще, ПЕРЕМОГИ.

Щасти Вам!

Аліна КОЗАЧКОВА, заступник директора з виховної роботи;

фото – автора, Людмили ЄРЕМІЄВСЬКОЇ,

Яни ПЕЛИПАНЬ та Володимира РЕВИ

відео - Людмили ЄРЕМІЄВСЬКОЇ

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 512
Відвідувачів сьогодні: 66
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 280127