Турнір юних науковців: природнича лабораторія «Магія VS Наука»

7 травня у коледжі відбулося відкриття турніру юних науковців: природнича лабораторія «Магія VS Наука».

На свято завітали:

  • БИКОВ Валерій Олександрович, виконувач обов’язків директора Комунального закладу Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді»;
  • ЯНОВСЬКА Ірина Михайлівна, головний спеціаліст відділу вищої, професійно-технічної, позашкільної освіти, виховної роботи, науки та інновацій управління освітньої діяльності Департаменту освіти і науки.

А також команди юних науковців:

  1. «Біологічна катастрофа», учні Академічного ліцею імені братів Шеметів, вихованці гуртка «Біологія», Лубенської філії;
  2. «Природничі детективи», учні Опорного закладу освіти «Миргородський ліцей імені Івана Зубковського», збірна команда вихованців гуртків Миргородської філії;
  3. «Ерудити», учні Державного навчального закладу «Решетилівський професійний аграрний ліцей імені Івана Боровенського», вихованці гуртка «Фізика» та «Дрон-рейсингу» Решетилівської філії;
  4. «Орін», учні Вороньківського ліцею імені Олексія Перелета Чорнухинської селищної ради Полтавської області, вихованці гуртка «Генетика і селекція» Лубенської філії.

Із вітальним словом до присутніх звернувся в.о. директора коледжу Володимир Євгенович Тихович та зазначив, що дослідники продовжують робити нові відкриття у найрізноманітніших сферах, які рухають науку вперед і дозволяють людям отримувати користь від нових знань і технологій. Побажав не зупинятися на досягнутому та крокувати вперед, щоб у майбутньому зробити безліч відкриттів у науці.

Валерій Олександрович БИКОВ розповів присутнім про роботу Комунального закладу Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді» та про досягнення вихованців.

Ведучий заходу Владислав Кресюн наголосив, що неможливо уявити собі життя сучасної людини без використання хімічних елементів, які несуть велику користь людству. Саме наука про хімію допомагає нам краще зрозуміти світ навколо нас і знаходить застосування в різних аспектах нашого життя, від наукових досліджень до побутових потреб.

Вихованці гуртка «Хімія», який функціонує на базі Лубенського лісотехнічного фахового коледжу під керівництвом Єремієвської Людмили Миколаївни показали захоплююче наукове шоу, яке, сподіваємося, змотивує учасників і глядачів до вивчення хімії та популяризує науку.

У виконанні вокально-інструментального ансамблю «Пори року» художній керівник Віктор Олексійович Карпець) звучали пісні, зокрема і «Пісня про коледж», яка стала візитівкою нашого навчального закладу.

Аліна КОЗАЧКОВА, заступник директора з виховної роботи;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 450
Відвідувачів сьогодні: 57
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 280118