Технологічна практика спеціальності «Садово-паркове господарство»

Виробнича практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи і здійснюється з метою набуття виробничих навиків приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах. Вона покликана підготувати майбутніх фахівців до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень їхньої професійної підготовки.

Під час виробничої технологічної практики студенти ознайомлюються безпосередньо в установі, організації, на підприємстві, з виробничим процесом і технологічним циклом виробництва; сучасними формами організації праці та з умовами провадження професійної діяльності; відпрацьовують вміння і навички зі спеціальності.

Студенти 3-го курсу спеціальності «Садово-паркове господарство» проходили технологічну практику в період з 29 квітня по 24 травня 2024 року на відповідних установах та підприємствах різних форм власності та підпорядкованості,  з якими коледжем укладені договори: КПФ «Конвалія», садовий центр «VERT-Вільшанка», ТОВ «Лубенський «Агросад», ФГ «Еко-Край», Ландшафтна студія «Туранга».

До організаційно-методичного керівництва технологічною практикою здобувачів фахової передвищої освіти залучались досвідчені викладачі фахових дисциплін відповідної циклової комісії та представники від Бази практичної підготовки, які є спеціалістами з відповідного фаху.

Після закінчення терміну практики студенти надали керівникам письмовий звіт про виконання програми виробничої практики та здійснили їх захист.

Підсумки захисту звітів показали, що головні завдання практики студенти виконали, чим закріпили свої теоретичні знання у виробничих умовах.

Андрій РУДИК, завідувач навчально-виробничої практики;

Єлізавета ГРИБОВИЧ, голова циклової комісії

спеціальності «Садово-паркове господарство»

фото - студентів групи СПГ-31

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 463
Відвідувачів сьогодні: 185
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 308936