Екскурсія до ботанічного саду

30 травня студенти першого курсу під час вивчення дисципліни "Вступ до спеціальності", на чолі з викладачами Миколою Якименком, Людмилою Єремієвською та Єлізаветою Грибович, відвідали Національний ботанічний сад ім. М. М. Гришка, що в Києві.

Екскурсовод Юлія познайомила студентство зі сторінками історії ботанічного саду та унікальними колекціями квітково-декоративних рослин з усіх ботаніко-географічних регіонів світу, які нараховують понад 11 тисяч таксонів.

Справжньою окрасою ботанічного саду є його розарій, який вважається найбільшим в Україні. Розарій представляє собою паркову композицію складного малюнку, де насадження троянд поєднані з численними елементами ландшафту та архітектури: водограї та водойми в оправі із полірованого граніту вишуканої пластики та насадженнями хвойних і листяних видів. Різні рівні рельєфу дозволили створити дві частини: динамічну – для огляду різних видів і сортів троянд і статичну – для відпочинку і споглядання водойми, розташованої в центрі розарію.

Різноманіття видів і сортів троянди, оригінальність їх розташування, масовість в показі кожного сорту – справляють дійсно вражаючий декоративний ефект на відвідувачів.

Насичений та по-справжньому незабутній день екскурсії, сповнений позитивних емоцій та вражень не залишив сумніву, що обрана студентами спеціальність – найкраща!

Микола ЯКИМЕНКО, Людмила ЄРЕМІЄВСЬКА

 та Єлізавета ГРИБОВИЧ, викладачі коледжу

фото - авторів

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 394
Відвідувачів сьогодні: 162
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 308913