БРЕЙН-РИНГ СЕРЕД ЛІСІВНИКІВ

2013-03-28

БРЕЙН-РИНГ СЕРЕД ЛІСІВНИКІВ

27 березня року в Лубенському лісотехнічному коледжі відбулася інтелектуальна гра «Брейн-ринг» серед студентів 2-го курсу спеціальності «Лісове господарство».

В грі прийняли участь три команди. Команду групи ЛГ-21 представили студенти Макаревич Анатолій (капітан), Кулікова Дар’я, Глебович Альона, Сапелкін Владислав. В команду групи ЛГ-22 увійшли студенти Ляшенко Євген, Савенко Артур (капітан), Іщенко Ярослав, Горбуленко Роман. Честь групи ЛГ-23 захищали студенти Дерій Андрій (капітан), Котенко Олександр, Стешенко Людмила, Бихкало Вадим. В команду суддів, яку очолив директор коледжу Сендзюк Роман Васильович, увійшли заступник директора з навчальної роботи Рева Володимир Васильович та методист коледжу Вишневська Ольга Миколаївна.

Ведучим гри був викладач спецдисциплін Семенець Віктор Васильович, допомагав також у проведенні гри голова циклової комісії лісогосподарських дисциплін Ковальчук Олександр Іванович.

З самого початку і до кінця гра була цікавою і захоплюючою. Команди швидко і правильно, майже без обговорення, відповідали на питання ведучого і заробляли в свої активи бали, такі необхідні для перемоги. За команди активно вболівали  в залі їхні одногрупники і класні керівники Ірина Андрєєва, Олександр Карпенко, та Василь Гонтар, створюючи атмосферу чесної, безкомпромісної боротьби. В напруженому змаганні більшу кількість балів набрала і здобула перемогу команда групи ЛГ-23. Друге місце, з відставанням в один бал, посіла команда групи ЛГ-22, і на третьому місці була команда групи ЛГ-21. Кращими гравцями стали Савенко Артур (гр. ЛГ-22) та Котенко Олександр (гр. ЛГ-23). Після оголошення результатів гри голова журі Роман Сендзюк вручив переможцям заохочуючі призи та відмітив високу ерудованість і кругозір гравців, а також надзвичайно захоплюючу атмосферу гри.

Олександр Ковальчук, голова циклової комісії лісогосподарських дисциплін;

фото – Сергій Козачков

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 260
Відвідувачів сьогодні: 68
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 273304