У коледжі функціонує студентська їдальня, яка є структурним підрозділом закладу фахової передвищої освіти. Вона призначена для організації та забезпечення харчуванням студентів і працівників.
У своїй діяльності їдальня керується нормативно-правовими документами, Правилами внутрішнього трудового розпорядку, розпорядженнями та наказами директора коледжу.
Сучасно обладнане приміщення розраховане на 100 місць.
Студенти та працівники навчального закладу забезпечуються повноцінним збалансованим харчуванням протягом навчального року відповідно до СанПіН.
Меню досить різноманітне із включенням у раціон м’ясних, рибних, молочних продуктів, фруктів, овочів та свіжої випічки.
У їдальні постійно підтримується висока якість приготування страв та забезпечується висока культура обслуговування.
Щодня медичний працівник здійснює перевірку якості готової продукції.
Щодня в їдальні випікають різноманітні хлібобулочні вироби, які студенти мають змогу придбати в буфеті, що знаходиться в навчальному корпусі, не відвідуючи їдальню.