Знайомство з виробництвом відбулося!

Протягом жовтня, який видався напрочуд теплим і лагідним, студенти IV-го курсу перебували на виробничій переддипломній практиці на 4 профільних підприємствах Лубенського району.

Тісне знайомство студентства із виробництвом відбувалося під безпосереднім методичним супроводом досвідчених керівників від виробництва та коледжу. Керівники практики у тісній співпраці забезпечили високу якість проходження виробничої переддипломної практики згідно з програмою, контролювали забезпечення нормальних умов праці й побуту студентів, виконання ними правил внутрішнього трудового розпорядку,  провели обов’язкові інструктажі з охорони праці та техніки безпеки, а також допомогли зібрати достатньо ґрунтовну базу матеріалів для виконання дипломного проєкту.

23 листопада працювала комісія із захисту звітів із виробничої переддипломної практики в складі завідувача навчально-виробничою практикою Андрія Рудика, голови циклової комісії спеціальності «Садово-паркове господарство» Єлізавети Грибович та викладача фахових дисциплін Оксани Замули.

Під час захисту комісія враховувала оцінку студента, отриману від представника підприємства, відгук керівника практики від коледжу та відповідь самого практиканта щодо аналізу виробничих процесів, його висновки та міркування як результат закріплених знань.

Як засвідчили результати захисту, студенти гарно попрацювали, здобули відповідні практичні навички і отримали високу оцінку своїх досягнень.

Андрій Рудик, завідувач навчально-виробничою практикою;

фото - Єлізавети Грибович

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 45
Відвідувачів сьогодні: 5
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 262977