Знай наших! Як Роман Сендзюк роздавав м’ячі. Звичайно, тим, хто заслужив!!!

Голова Асоціації футболу Лубенського району (АФЛР), член Виконкому Асоціації аматорського футболу України, директор Лубенського лісотехнічного фахового коледжу Роман Сендзюк вирішив влаштувати передноворічно-різдвяні екзамени юним футболістам та їхнім наставникам. І ви думаєте, що юна футбольна зміна злякалася, відступила! Та нічого подібного! Коли вони дізналися, що на цьому турнірі розігруватимуться крім медалей і кубків, ще й повна сітка м’ячів, то відразу кинулися у бій. Спортивний! Було жарко усім, бо ніхто не хотів програвати.

Змагання відбувалися серед юнаків двох вікових груп – 2012-2013 та 2009-2010 років народження. Чемпіонами турніру в обох вікових групах стали лубенські голеадори. Тож їм дісталося найбільше призів. А ось футбольні м’ячі поділили порівно серед усіх команд-учасниць.

- Залюбки нагороджував і роздавав м’ячі, - каже Роман Васильович. - Адже хлопці цього заслужили. Треба привчати дітей змалечку, що просто так нічого не дається. Треба добиватися наполегливою працею, щоденними тренуваннями, а на майданчику доводити в чесній боротьбі, що ти найсильніший. Тепер трійку призерів запросимо на наш традиційний всеукраїнський турнір «Кубок Андрія Біби».

А я звернув на світлини. Приємно, що дорослих на них майже не видно, бо попереду - ДІТИ! Наші діти! Тож деяким лисопузатим керовнікам треба повчитися у справжніх освітянсько-спортивних організаторів.

Микола Моторний, Заслужений журналіст України, керівник прес-служби Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 112
Відвідувачів сьогодні: 80
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 309369