У рамках проєкту «Жінка для жінки: підтримка лідерства ВПО та посилення впливу на прийняття рішень»

З 13 по 17 вересня в с. Нижнє Солотвино Закарпатської області, у рамках проєкту «Жінка для жінки: підтримка лідерства ВПО та посилення впливу на прийняття рішень», працював Табір для жінок «Жінки. Мир. Активізм», організований ГО «Бюро гендерних стратегій і бюджетування» у партнерстві із ГО «Центр гендерної культури».

Цьогоріч у конкурсі на участь у жіночому таборі «Жінки. Мир. Активізм» надійшло понад 266 заявок. За рішенням відбіркової комісії представником від Полтавщини було обрано Аліну Козачкову, заступника директора з виховної роботи Лубенського лісотехнічного фахового коледжу.

Програма 5-ти денного навчання для жінок була доволі насичена, розроблена з використанням різноманітних форм навчальної діяльності та включала тренінги, лекції, майстер-класи, групові заняття, вікторини, заходи та мотиваційні активності за інтересами: жіноче лідерство; самореалізація жінки в соціумі: формування навичок публічності; світовий феміністичний рух: історія та еволюція; витоки фемінізму в Україні: основні маркери та взаємовпливи; протидія емоційному професійному вигоранню та вікарної травматизації жінок-лідерок; миробудівництво, миротворчість, розбудова миру; код безпеки – 1325.

Слід зазначити, що жіночий табір став важливою подією для об’єднання зусиль у рамках спільної роботи та координації дій у підготовці та відзначенні 140-річчя українського жіночого руху, що відзначатиметься у 2024 році.

5 днів пройшли швидко і непомітно, але за такий короткий час учасниці та організаторки здружилися між собою і, навіть, обговорювали можливості подальшої спільної діяльності.

Аліна КОЗАЧКОВА, заступник директора з виховної роботи;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 876
Відвідувачів сьогодні: 247
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 268644