Викладачі коледжу взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції

19 травня на базі Малинського фахового коледжу відбулася ІV Міжнародна науково-практична конференція «Лісівнича освіта і наука: стан, проблеми та перспективи розвитку».

Зважаючи на тяжкі реалії сьогодення України, учасники спілкувалися в онлайн-режимі. До конференції долучились понад 100 учасників: провідні науковці Литви, Казахстану, Польщі, України, викладачі, аспіранти та студенти навчальних закладів.

Завдяки співпраці коледжів лісівничого напрямку, викладацький склад нашого колективу отримав нагоду продемонструвати свої наукові доробки.

Під час пленарного засідання доповіла про свої дослідження на тему: «Відтворення сосняків в умовах Українського Полісся: історичний аспект, сучасний стан, головні проблеми та шляхи вдосконалення», викладач фахових дисциплін коледжу Єлізавета Грибович.

Також значна частина викладачів брали участь в конференції слухачами, а результати їх робіт будуть опубліковані у збірнику матеріалів конференції.

Велика подяка організаторам наукової конференції, адже це унікальна можливість обміну досвідом та знаннями, представити свої доробки, поспілкуватись з надзвичайно цікавими людьми, відкрити напрямки для подальших досліджень.

Єлізавета ГРИБОВИЧ, викладач фахових дисциплін;

фотоскріни - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 164
Відвідувачів сьогодні: 75
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 278921