Втрачаємо... Болить... Сумуємо... Ще один наш випускник…

Страшною ціною виборюють українці свою свободу. Горе, смерть, біда чатують на шляху до Перемоги. Нова втрата серед випускників нашого навчального закладу.

12 вересня, вірний військовій присязі, під час мінометного обстрілу в районі селища Новоселівське Сватівського району Луганської області отримав поранення несумісне з життям і загинув наш випускник 1995 року -  гранатометник механізованого батальйону військової частини, солдат РОЖНЯТОВСЬКИЙ МИХАЙЛО ВОЛОДИМИРОВИЧ.

Михайло Володимирович народився 21 квітня 1975 року у Лубнах. Виховувала хлопчика бабуся, оскільки рано став сиротою. Після закінчення школи навчався у Лубенському лісовому технікумі з 1992 по 1995 рр. (класний керівник Тетяна Аврамівна Осадчук (Новицька)).

В подальшому працював у Лубенському відділенні «Приватбанку». Трудовий шлях продовжив у державних та приватних охоронних структурах Лубен та Києва.

Михайло був освіченою людиною, захоплювався читанням, цікавився політикою. Звичайно, він не міг бути байдужим до подій в Україні. Тому, без вагань рушив за призивом до військкомату. З березня цього року він встиг здобути спеціальність артилериста та успішно воювати на Лиманському напрямку та в Луганській області.

На жаль, війна дуже рано обірвала його життя. У пам’яті рідних, численних друзів Михайло Володимирович залишиться позитивним та життєрадісним, щирим і привітним, душею компанії і надійним товаришем.

Слова глибокого співчуття сім’ї загиблого: дружині, сину та доньці, рідним та друзям.

Це вже дванадцятий за ліком наш випускник (про яких офіційно знаємо...)

Ми будемо з вдячністю берегти пам’ять про нашого випускника-героя.

Вічна і світла пам’ять та Царство небесне.

Прощання з Рожнятовським Михайлом Володимировичем відбудеться 19 вересня о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах.

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2930
Відвідувачів сьогодні: 448
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 267841