Відвідали Міжнародну виставку «Lisderevmash - Відвідали Міжнародну виставку «Lisderevmash - 2021»2021»

28 та 30 вересня студенти академічних груп ЛГ-31, ЛГ-32 і ЛГ-33 на чолі з викладачами фахових дисциплін Володимиром Макаревичем, Ларисою Ілащук, Ангеліною Чичул, Оксаною Косминою, а також завідувачем навчально-виробничої практики Андрієм Рудиком відвідали Міжнародну виставку лісової, деревообробної та меблевої промисловості «LISDEREVMASH - 2021», що відбувалася у столиці протягом 3-х днів.

Виставка «LISDEREVMASH» – це виставка для тих, хто працює з лісом, деревом і меблями й вона давно стала традиційним місцем зустрічі для фахівців з різних країн. На три дні Міжнародний виставковий центр, де працювала виставка, став «місцем паломництва» для тих, хто так або інакше пов'язаний з лісом та деревообробкою.

Виставка проводиться за підтримки Державного агентства лісових ресурсів України, Української Асоціації меблевих та деревообробних підприємств «Меблідеревпром», Української асоціації постачальників деревообробного обладнання «УАДО», Асоціації виробників деревообробного обладнання та інструменту Італії «ACIMALL», ГО «Асоціація деревообробників та лісозаготівельників Львівщини», яку, до речі очолює наш випускник Микола Когут.

У перший день роботи виставки відбувся Другий етап XXIII-го конкурсу вальників лісу на вправність і вміння у п’яти конкурсних видах: звалюванні дерев, обрізуванні гілок, заміні ланцюга бензопили, комбінованому і точному розкряжуванні колод, а перший етап змагань «Звалювання дерев» відбувся 27 вересня на базі ДП «Тетерівське ЛГ» Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства.

Також у перший день роботи на цьогорічній виставці «Lisderevmash» стало розширене засідання Всеукраїнської ради Товариства лісівників України, на якому учасники та запрошені обговорювали актуальні питання діяльності лісової галузі.

У третій день роботи виставки, 30 вересня, відбувся «День фахової освіти», в якому ми теж взяли участь, а також наші колеги із Малинського лісотехнічного фахового коледжу, Житомирського технологічного фахового коледжу та Київського вищого професійного училища деревообробки та ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України та Національного лісотехнічного університету України.

Участь у таких заходах є неодмінною частиною навчального процесу, оскільки передбачено програмою практики. Студенти ознайомилися з новітніми сучасними досягненнями в галузі лісового господарства та лісозаготівлі, а також деревообробної промисловості і меблевої промисловості і побачити новітні зразки сучасного обладнання та матеріалів компаній з України, Бєларусі, Австрії, Німеччини, Латвії, Польщі, Франції та інших країн. Кожен з учасників зміг отримати багато корисної та актуальної інформації з питань лісового господарства, лісової промисловості та деревообробки.

Володимир Макаревич, викладач фахових дисциплін;

фото – Ангеліни Чичул та Оксани Космини

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1165
Відвідувачів сьогодні: 531
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 262874