Відбулася зустріч з найспортивнішим ректором України Станіславом Ніколаєнком

28 грудня у складі делегації організаторів Олімпійського дня в Лубнах разом з директором Лубенського лісотехнічного фахового коледжу Романом Сендзюком, президентом Професіональної футбольної ліги України, членом Виконкому Української асоціації футболу, членом Комітету масового футболу УЄФА Олександром Каденком та легендою Українського футболу, заслуженим майстром спорту Андрієм Бібою побував у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Ми взяли участь у кількох важливих заходах.

На початку візиту нас прийняв найспортивніший ректор України - очільник НУБіП Станіслав Миколайович Ніколаєнко. Він розповів, що його університет серед трійки найкращих столичних вишів і замикає чільну вісімку серед вітчизняних університетів.

Ми отримали багато інформації про спортивне життя студентів і викладачів. Про десятки спортивних секцій, традиційні спартакіади з видів спорту. Особлива гордість ректора - будівництво спортивного комплексу. На його будівництво використовуються позабюджетні кошти.

Роман Сендзюк і Олександр Каденко поінформували Станіслава Миколайовича про наш традиційний Олімпійський день у Лубнах, Олімпійський урок, два футбольні турніри «Кубок «Юність Посулля» серед студентів та «Кубок Андрія Біби» серед школярів, а також про щойно започаткований турнір з бадмінтону «Лубенський воланчик». У цих стартах беруть участь у студенти НУБіП.

Наша четвірка запросила Станіслава Ніколєнка та його команду викладачів на Олімпійський день у Лубни.

Микола Моторний, Заслужений журналіст України, керівник прес-служби Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 3485
Відвідувачів сьогодні: 283
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 263255