Урочисте вручення дипломів випускникам 2023 року + ВІДЕО

22 червня відбулося урочисте вручення дипломів молодшого спеціаліста та фахового молодшого бакалавра випускникам коледжу спеціальностей «Лісове господарство» та «Обробка деревини».

Із вітальним словом до присутніх звернувся в.о. директора коледжу Володимир Рева і побажав випускникам реалізувати свої мрії, задуми та застосувати здобуті під час навчання знання на виробництві.

Разом із дипломами студенти отримали направлення на роботу в лісогосподарські підприємства Полтавської, Сумської, Черкаської, Київської, Кіровоградської та Миколаївської областей; а також Подяки за активну участь у спортивно-масовій роботі, художній самодіяльності та громадському житті навчального закладу – Руслан Цибуля, Христина Задорожня, Сергій Яківець, В’ячеслав Кіяниця, Артем Шкода, Сергій Яківець, Олександр Бабак, Вікторія Тимошенко, Сергій Дзябенко, Руслан Таран, Євгеній Болотов.

Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко класним керівникам випускних груп (Миколі Якименку, Олександру Ковальчуку та Олександру Литвиненку) вручив Подяки за багаторічну сумлінну працю.

Голова Лубенської районної військової адміністрації Сергій Сіряченко вручив Подяки за активну участь у громадському житті та художній самодіяльності Сергію Вакулі, Дарині Кравченко та Михайлові Космині.

Провідний мисливствознавець Слобожанського регіонального офісу державного підприємства «Ліси України» Олексій Тенянко привітав випускників і наголосив про можливість лісогосподарських підприємств надати перше робоче місце молодим спеціалістам, а також вручив Подяку та багаторічну і сумлінну працю Ангеліні Чичул, а Русланову Цибулі – за активну участь у громадському житті навчального закладу.

Старости випускних груп Артем Шкода, Руслан Цибуля, Христина Задорожня та Сергій Яківець подякували адміністрації за підтримку, а викладачам – за знання.

Класні керівники подарували своїм вихованцям пісенне привітання. Упродовж свята лунали пісні від вокально-інструментального ансамблю «Пори року» (художній керівник – Віктор Карпець).

Ноти фінальної пісні об’єднали випускників у святковому флеш мобі.

Дорогі наші випускники! Ми бажаємо Вам реалізації мрій та задумів!

Аліна КОЗАЧКОВА, заступник директора з виховної роботи;

відео - Яни ПЕЛИПАНЬ та Віктора СЕМЕНЦЯ;

фото - учасників урочистостей

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2105
Відвідувачів сьогодні: 215
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 273451