Ще одна втрата, ще одне життя нашого колишнього студента…

Лубенський лісотехнічний фаховий коледж із сумом повідомляє, що 27 серпня на Харківщині під час бою з росіянами  загинув наш колишній студент Поліщук Василь Валерійович.

Василь народився 25 серпня 1995 року у селі Старий Іржавець, тут він виріс і проживав. Після закінчення школи вступив до Лубенського лісотехнічного коледжу. З початком Революції Гідності хлопець зрозумів, що в цей складний для країни час він має бути в Києві, на Майдані, тому, покинувши навчання, вирушив на боротьбу за європейське майбутнє України.

З 2014 року, відразу після Революції, брав участь в антитерористичній операції на сході України (спочатку у складі батальйону "Дніпро-1", потім – у складі полку "АЗОВ"). Був тяжко поранений, але після проходження курсу реабілітації знову повернувся на фронт. Під час уже повномасштабної російсько-української війни у квітні 2022 року отримав ще одне поранення, але і після цього продовжив захищати Україну від російської навали.

Молодший сержант Василь Поліщук загинув на Харківщині у бою. росіяни залишили без батька двох прекрасних діточок. Саме заради їх світлого майбутнього чоловік віддав своє життя. Немає таких слів, які здатні виразити біль та гіркоту втрати…

Поховають нашого захисника у рідному Старому Іржавці орієнтовно у четвер 1 вересня.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя. Вічна пам’ять герою!

Слава Україні!

Адміністрація, профспілковий комітет коледжу та одногрупники Василя

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 379
Відвідувачів сьогодні: 239
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 262582