Про нашого випускника пишуть. Воїн-лісівник. Олександр Реута, випускник 2002 року

Завжди веселий, амбітний, закоханий у свою праву Олександр Реута, випускник Лубенського лісотехнічного коледжу 2002 року. Таким знають у лісовому господарстві помічника лісничого Борівського лісництва на Полтавщині.

На фронті ж це – відповідальний, надійний друг та командир стрілецького відділення, який з перших днів повномасштабного вторгнення пішов обороняти країну від російських окупантів.

Олександр фактично з першого дня на війні. Уже 25 лютого воїн став до оборони майже сусідньої Охтирки. Потім стояв на захисті Чернігівщини. Згодом був передислокований у Донецьку область, поблизу Бахмута. Саме там, при виконанні військового завдання, наш захисник отримав поранення та був госпіталізований. Потім – період реабілітації та знову повернення до батальйону.

Про службу Олександр мало говорить, єдине на чому наголошує: захист країни – справа кожного українця і ми маємо боротися заради майбутнього наших дітей до кінця і повної перемоги.

Захисник підтримує зв'язок з колегами та після перемоги планує повернутися до лісової галузі, а ще – до улюблених захоплень. Олександр, немовби знаючи про велику війну, декілька років тому розпочав активно займатися спортом. А ще полюбляє волейбол та історичну літературу. Саме цього, зазначає воїн, часом бракує на фронті.

Ми ж від себе хочемо додати, що неймовірно пишаємося Олександром та чекаємо на повернення в лісівничу родину!

Друзі, це ще одна історія з нашого проєкту «Воїни-лісівники». Слідкуйте за новинами. Будемо розповідати неймовірні історії наших захисників

Слобожанський лісовий офіс

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1159
Відвідувачів сьогодні: 353
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 279615