День студента - 2022

День студента – свято всіх студентів, яке в Україні відзначають, як і в більшості країн світу, 17 листопада також відоме як міжнародний День студентів. Свято асоціюється з молодістю, романтикою і веселощами.

Складні часи виховують сильних людей. Мужність людини пізнається у вмінні долати труднощі, а студента – підтримувати Україну своїми міцними знаннями в умовах воєнного стану. У непростий час наші вихованці здобувають освіту: вчаться жити по-дорослому у юному віці, мужньо виконуючи завдання під час віяльних вимкнень світла та під звуки сирен… Вчаться…

Щиро сподіваємося, що скоро почуємо ваші веселі голоси у стінах нашого навчального закладу, а заняття будуть проходити не дистанційно, а у звичному форматі – в аудиторії. Яскраві студентські будні, повірте, ще попереду. Потрібно вірити у краще. Тож зичимо, у першу чергу, нашим воїнам міцного здоров’я, а вам – наснаги до навчання.

Цьогорічний День студента пройшов у дистанційному форматі. З вітальним словом до викладачів та вихованців навчального закладу звернувся виконувач обов’язків директора коледжу Рева Володимир Васильович.

Грамотами та подяками відзначено багатьох студентів у різних номінаціях.

У заготівлі лісового насіння (садивного матеріалу) для потреб лісогосподарських підприємств у поточному навчальному році серед академічних груп грамоти отримали:

ІІІ місце група – ЛГ-12 (класний керівник Замула Оксана Мирославівна, староста Назаренко Карина);

ІІІ місце група – ЛГ-21 (класний керівник Донець Тетяна Михайлівна, староста Кухаренко Максим);

ІІ місце група – ЛГ-21 (класний керівник Грибович Єлізавета Сергіївна, староста Толкачова Аліса);

І місце група – ЛГ-11 (класний керівник Єремієвська Людмила Миколаївна, староста Басенко Артем).

У заготівлі лісового насіння (садивного матеріалу) для потреб лісогосподарських підприємств у 2022 році серед студентів грамоти отримали:

ІІІ місце – студент групи ЛГ-21 Кононенко Дмитро;

ІІІ місце – студент групи ЛГ-11 Дем’янець Денис;

ІІ місце – студент групи ЛГ-11 Басенко Артем;

І місце – студент групи ОД-11 Баганець Максим.

Подяками у цій номінації відзначені:

Рибалко Владислав (ЛГ-12), Тимошенко Віталій (ЛГ-42), Бурба Богдан (ЛГ-42), Зеленський Андрій (ЛГ-12), Назаренко Карина (ЛГ-12), Сидоренко Ольга (СПГ-31), Цигибко Олександр (ЛГ-12), Голобородько Дмитро (ЛГ-11), Кривуненко Ростислав (ЛГ-11), Голод Олексій (ЛГ-11), Божко Денис (ЛГ-11), Ніколаєнко Роман (СПГ, ОД-11), Ковтун Максим (СПГ, ОД-11), Хижняк Олександр (СПГ, ОД-11).

Спортивно-масова робота у коледжі завжди була на високому рівні. Наші студенти беруть активну участь у змаганнях, тож подяками у спортивній номінації було відзначено Голода Олексія (ЛГ-11), Куленка Максима (ОД-21) та Козлова Олександра (ОД-21).

Яскравою візитівкою навчального закладу є вокально-інструментальний ансамбль «Пори року» – художній керівник Віктор Олексійович Карпець. Учасники художньої самодіяльності були відзначені подяками:

Дубовик Вікторія (СПГ-41), Григоренко Марія (СПГ-31), Демченко Вікторія (СПГ-21), Остапенко Ярослав (ОД-21), Вакула Сергій (ЛГ-42), Овдієнко Артем (СПГ-31).

Голова студентської ради Владислав Кресюн (ЛГ-33) отримав подяку за активну життєву позицію та участь у громадському житті коледжу.

Наші студенти – постійні учасники різноманітних конкурсів, які відбувається за межами коледжу:

студентка ІІ курсу – Рак Анастасія посіла ІІІ місце в обласному літературному конкурсі «Відлуння заповітів земляків», присвяченого 300-річчю від дня народження Григорія Сковороди (Полтавська обласна Мала академія наук);

студентка ІІІ курсу – Григоренко Марія за ІІ місце в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України.

Також Марія отримала сертифікат за участь у творчому челенджі «Вишиванка – місток єднання минулого, сьогодення та майбутнього українців».

А для наших студентів та випускників на сайті розміщено звернення голови студентської ради Владислава Кресюна та студентки другого курсу Олександри Соколовської та пісенне привітання – від ВІА «Пори року».

Бажаємо Вам, наші студенти, незважаючи на важкий для країни час, щасливих екзаменаційних квитків, відсутності «хвостів», присутності стипендій, ніколи не сумувати, студентські квитки не втрачати, ім’я студента гордо носити і найкращими традиціями дорожити!

Аліна КОЗАЧКОВА, заступник директора з виховної роботи;

фото – автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 140
Відвідувачів сьогодні: 130
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 262473