У НЕДІЛЮ РАНО ЗІЛЛЯ КОПАЛА… ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ З НЕДЕРЕВНИХ РЕСУРСІВ ЛІСУ

Робота фахівця лісового господарства полягає в закладанні лісу та догляді за ним, заготівлі деревини, а це означає, що той, хто пов’язав своє життя з цією цікавою професією, за час навчання набуває неабияких знань про світ природи.

Тож студенти Лубенського лісотехнічного коледжу впродовж навчання  опановують велику науку – життя  лісу, а відтак – здобувають спеціальну підготовку.

Днями відбулося відкрите заняття з дисципліни «Недеревні ресурси лісу», під час якого студенти групи ЛГ-42 виявили високий рівень знань, вправно визначаючи види рослин – мешканців природніх зон України. Особливу увагу викладач вищої категорії Олена Дем’яненко приділила темі лікарських рослин.

Протягом заняття не тільки студенти, а й запрошені викладачі коледжу ґрунтовно поповнили свої знання про лікувальні властивості рослин як лісових, так і тих, які давно оселилися поруч із людиною.

Коли й що саме збирати, як правильно сушити, зберігати та ще багато цікавих і корисних знань отримали майбутні працівники лісу. До речі, «В неділю рано зілля копала…» не тільки назва твору О. Кобилянської, а й основний принцип збирання лікарської сировини!

Світлана Корнієнко,

завідувач навчально-методичного кабінету

фото – автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 840
Відвідувачів сьогодні: 406
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 272424