ПРАКТИКА З РОЗСАДНИКІВ ДЕКОРАТИВНИХ КУЛЬТУР

Навчальна практика проводиться з метою закріплення та поглиблення теоретичних знань, отриманих на лекційних та практичних заняттях з курсу «Розсадники декоративних культур», набуття практичних навичок студентами спеціальності «Садово-паркове господарство» стосовно ведення насінницької справи, передової агротехніки та технологій по вирощуванню садивного матеріалу декоративних рослин для потреб зеленого будівництва та ландшафтної архітектури.

Реалії сьогодення ставлять перед викладачами нові задачі, щодо підготовки фахівців, зокрема і проведення навчальних практик у змішаному режимі.

В умовах карантину здатність швидко й ефективно адаптуватися до вимушених обставин стала ключовим маркером успішності навчання. 

Перші дні практики були проведені в дистанційному режимі з використанням платформи дистанційного навчання Moodle, навчальних відеороликів, відбувались онлайн-зустрічі, спілкування з викладачем у програмі Zoom. Кожен зі студентів отримав індивідуальне завдання для опанування способами вегетативного розмноження на своїй присадибній ділянці.

Для ознайомлення студентів зі структурою декоративного розсадника, виробничою базою та асортиментом садивного матеріалу, що вирощується на ньому, допомогла співпраця коледжу з розсадником декоративних рослин «Осокор».

Найсучасніші технології та матеріали, виробничий цикл розмноження, догляду, формування якісних та адаптованих декоративних рослин – все те, що студенти мали змогу побачити і засвоїти практично.

Зрозуміло, що в умовах карантину практичні завдання були складними, але студенти з ними успішно справилися, про що свідчать і написані звіти, і надіслані знімки виконаних робіт.

 

\ 

 

Єлізавета Грибович, керівник практики, голова циклової

комісії спеціальності «Садово-паркове господарство»;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1087
Відвідувачів сьогодні: 307
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 268704