ОЗЕЛЕНЮЄМО ПЛАНЕТУ ТА СТВОРЮЄМО ЛІСИ РАЗОМ!

В Україні, як і в цілому світі 10 квітня проводився захід «1 мільйон дерев за 1 добу у 100 країнах світу», який організував Всеукраїнський проєкт «Озеленення України» у межах міжнародного проєкту «Озеленення планети» під назвою «Greening of the Planet!». 

Ініціювали дану екологічну акцію благодійний фонд «Озеленення України» за підтримки Міндовкілля, Держлісагентства та Міністерства закордонних справ України. Метою акції є масштабне озеленення планети та привернення уваги до найбільшої проблеми століття – глобальної зміни клімату.

Не був осторонь даного заходу і колектив нашого коледжу. Активно приймали участь у озелененні території коледжу Андрій Рудик, Ігор Кублінський та Віктор Коблик:

І приємно, що до нас долучились і наші випускники: інженер лісових культур ДП «Золотоніське ЛГ» Олена Лістрова (випускниця 2010 року) та лісничий Великобурімського лісництва Андрій Голуб (випускник 1998 року). Обоє, успішно закінчивши коледж, не зупинились на досягнутому і здобули бакалаврський рівень вищої освіти у Міжкафедральній навчальній лабораторії НУБіП України на базі Лубенського лісотехнічного коледжу.

Нагадаємо, що ще триває Акція «Створюємо ліси разом», яка стартувала 21 березня, у Міжнародний день лісів, і триватиме до Дня Довкілля, який цього року в Україні відзначатиметься 17 квітня.

Так, 7 квітня працівники коледжу на чолі з директором Романом Сендзюком долучилися до садіння лісу поблизу села Піски Лубенського району, де заліснювали лісокультурну площу лісівники ДП «Лубенський лісгосп» разом з народною депутаткою України Анастасією Ляшенко, головою Лубенської районної державної адміністрації Сергієм Сіряченком, Лубенським міським головою Олександром Грицаєнком.

Олександр Литвиненко, викладач фахових дисциплін, адміністратор сайту,

голова Певинної організації Товариства лісівників коледжу;

фото - Олександра Заканича та Олександра Міщенка

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1091
Відвідувачів сьогодні: 302
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 274559