ЛІСОТЕХНІКИ ОБРАНІ ДО КЕРІВНИЦТВА ГС «АСОЦІАЦІЯ ФУТБОЛУ ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ»!

В актовому залі коледжу відбулась перша конференція Громадської спілки «Асоціація футболу Лубенського району» (ГС «АФЛР»), на яку прибуло чимало представників футболу з усіх куточків великого Лубенського району – 18 з 20.

Відкрив дебютне футбольне зібрання заступник голови ГС «Асоціація футболу Полтавщини», очільник комітету з проведення змагань Володимир Олексенко. Він нагадав присутнім, що 27 жовтня минулого року на зборах засновників Асоціації футболу Полтавщини та Асоціації футболу Полтави була створена Асоціація футболу Лубенського району. До її керівного складу ввійшли Іван Близнюк (голова), Сергій Плетінь (заступник голови), а також були обрані членами виконавчого комітету АФЛР Андрій Павлюченко, Юрій Ярмоленко, Микола Мальченко, Сергій Бортнік, Сергій Симоненко, Анатолій Гришанович і Геннадій Коршун. У зв’язку з тим, що місяць тому Іван Близнюк подав заяву про відмову працювати на посаді голи Асоціації Лубенщини, засновники обласної Асоціації запропонували саме миргородцю Володимиру Олексенку бути головуючим на першій конференції «Асоціації футболу Лубенського району».

Далі головуючий зачитав порядок денний конференції:

  1. «Про прийняття у колективні члени ГС «Асоціація футболу Лубенського району» (АФЛР);
  2. «Про звільнення голови ГС «АФЛР»;
  3. «Про обрання голови ГС «АФЛР»;
  4. «Про ротацію у складі виконавчого комітету ГС «АФЛР»;
  5. «Про обрання виконавчого директора ГС «АФЛР»;
  6. «Про інформацію щодо органів здійснення футбольного правосуддя»;
  7. «Різне».

Далі голосуванням було прийнято в колективні члени ГС «АФЛР»: ФК «Пирятин», ГО ВФСТ «Колос» (Пирятин), «Локомотив» (Гребінка), ФК «Лубни», «Чайка» (Вишневе), «Сула» (Засулля), ФК «Чорнухи», «Бордо» (Хорол), спортивна організація «Спорт для всіх» (Оржиця), ФК «Нива» (Остапівка).

До президії конференції були обрані Володимир Олексенко, Роман Сендзюк, Сергій Плетінь, Андрій Павлюченко.

На дебютну конференцію були запрошені Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, очільник сектору з фізичної культури і спорту міського відділу сімї, молоді та спорту Іван Тузов, головний спеціаліст цього сектору Максим Федорченко, голова Лубенської районної державної адміністрації Сергій Сіряченко.

Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко у своєму виступі привітав присутніх з першою футбольною конференцією, побажав командам вдалих виступів у новому футбольному сезоні і підкреслив значимість щодо футбольних змагань на Полтавщині серед юнацьких команд.

Голова райдержадміністрації Сергій Сіряченко запевних присутніх, що він особисто і його підлеглі будуть всіляко допомагати у розвитку футболу на Лубенщині.

Далі делегати футбольного зібрання спочатку звільнили колишнього голову Асоціації Івана Близнюка, а потім одностайними голосами обрали нового очільника ГС «АФЛР», директора Лубенського лісотехнічного коледжу, депутата Лубенської міської ради Романа Сендзюка.

Далі конференцію вів сам Роман Сендзюк, якого привітали з новою футбольною посадою. Гадаю, що він достойний її, адже на протязі не одного року в Лубнах під його керівництвом на стадіоні Лубенського лісотехнічного коледжу проводяться всеукраїнські міні-футбольні турніри – «Кубок «Юність Посулля» і «Кубок Андрія Біби». І Роман Сендзюк ще є членом Асоціації аматорського футболу України, головою бюджетної комісії Лубюенської міської ради. Далі делегати конференції завтвердили одностайним голосуванням членів нового виконавчого комітету ГС «АФЛР». Ними стали: Роман Сендзюк, Андрій Павлюченко, Анатолій Гришанович (усі – Лубни), Сергій Плетінь (Пирятин), Юрій Ярмоленко (Чорнухи), Микола Мальченко (Хорол), Сергій Симоненко (Гребінка), Геннадій Коршун (Оржиця), Валерій Дудка (Новооржицьке). Ще делегати конференції одностойним голосуванням обрали виконавчим директором ГС «АФЛР» лубенця Андрія Павлюченка, вчителя фізвиховання Лубенського лісотехнічного коледжу, одного з найкращих в області футбольного рефері. Далі надали слово Володимиру Олексенку, який повідомив присутніх про початок цьогорічного чемпіонату Полтавщини з футболу у трьох попередніх групах, який розпочнеться вже 15 травня і пройде у два кола по 28 червня. Ще будуть футбольні змагання в ОТГ і Лубенському районі, переможці яких потраплять в так названу обласну «Лігу чемпіонів». На цьому футбольне зібрання Лубенщини завершило свою роботу.

Юрій Климченко, директор стадіону «Центральний»

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1574
Відвідувачів сьогодні: 497
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 267191