ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКА ЛІСУ!!!

Прийміть в цей чудовий, осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом!

Прийміть в цей чудовий, осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом! Хай він для Вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу.

Ліс - ось справжній, живий скарб нашої землі. Зайве нагадувати значення, яке відіграє лісове господарство для економіки держави, як і чинник величезного позитивного природного і екологічного впливу на навколишнє середовище. Ліс – це душа всієї планети. Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок, а безконтрольна вирубка лісу несе в собі значні проблеми, які можуть торкнутися практично всіх.

Близько 5% лісового фонду Полтавщини становлять лісостани, створені за участю деревних порід - інтродуцентів. Це лісові культури акації білої, сосни кримської, сосен Веймутової та Банкса, модрин європейської та японської, ялиці, ялини, дуба бореального, бархату амурського та інших порід, які не характерні для природних лісів Полтавщини.

Не варто забувати, що турбота та збереження цього природного національного скарбу наш спільний обов’язок, а не тільки професійний обов’язок лісництва. У професійне свято працівників лісу ми приєднуємося до привітань на адресу всіх, хто не байдужий до проблем лісового господарства, хто своєю працею і турботою сприяє його збереженню та примноженню, хто просто любить, береже і рятує ліс. Зі святом!

Ангеліна Чичул, Олена Дем’яненко, викладачі фахових дисциплін

циклової комісії спеціальності «Лісове господарство»

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 4750
Відвідувачів сьогодні: 420
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 309171