ЧЕРГОВИЙ ВИПУСК БАКАЛАВРІВ - 2021

Лубенський лісотехнічний коледж вже 19 років співпрацює з Національним університетом біоресурсів і природокористування України (м. Київ).

За цей час у міжкафедральній навчальній лабораторії НУБіП України на базі коледжу підготовлено 727 фахівців освітнього ступеня бакалавр.

У травні 2021 року відбувся черговий 16 випуск бакалаврів спеціальності «Лісове господарство», 4 випуск спеціальності «Деревообробні та меблеві технології» і 1 випуск за спеціальністю «Садово-паркове господарство». Захист проводився дистанційно у режимі онлайн, кваліфікаційні комісії працювали віддалено – з Києва, тільки випускники спеціальності «Деревообробні та меблеві технології» захищали свої дипломні проєкти в університеті.

Всі 50 випускників справилися з написанням бакалаврських робіт і успішно пройшли підсумкову державну атестацію, про що свідчать наступні результати: «відмінно» - 16 осіб, «добре» - 31 особа і «задовільно» - 3 особи. Кращі випускні роботи і високий рівень їх захисту продемонстрували студенти: Володимир Бабак, Роман Кравченко, Олександр Прощенко, Наталія Бойко, Євген Мартиненко, Олександр Момот, Ярослав Москалець, Віталій Книш, Віталій Фендюр, Любов Підповітна, Богдана Назаренко, Дар’я Карпець, Аліна Гринь, Денис Погребняк, Іван Німець, Мар’ян Аннич.

Запорукою успішного захисту бакалаврських робіт та дипломних проєктів є те, що всі випускники навчалися в нашому коледжі і працюють за обраною спеціальністю.

Значна частина випускників планують продовжити навчання для здобуття освітнього ступеня магістра. Тож побажаємо їм успіхів.

А влітку стартує нова вступна кампанія: з 14 по 23 липня проводиться прийом документів у міжкафедральній навчальній лабораторії НУБіП України на базі коледжу для здобуття освітнього ступеня бакалавр за трьома спеціальностями. Тож запрошуємо випускників профільних коледжів вступами до нас на навчання.

Вікторія Сендзюк, завідувач міжкафедральною навчальною лабораторією НУБіП України на базі Лубенського лісотехнічного коледжу, викладач фахових дисциплін

фотоскріни - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 827
Відвідувачів сьогодні: 392
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 267086