УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «САДОВО-ПАРКОВЕ ГОСПОДАРСТВО» 2020 РОКУ

30 січня в актовій залі коледжу відбулося урочисте вручення дипломів молодшого спеціаліста для випускної групи СПГ-41 спеціальності «Садово-паркове господарство».

Із вітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу Роман Васильович Сендзюк, побажавши випускникам реалізувати свої наміри у дорослому житті. Заступник директора з навчальної роботи Володимир Васильович Рева, озвучивши наказ, побажав студентам не зупинятися на досягнутому.

Маргарита Крижановська та Марія Мисник отримали дипломи з відзнакою.

Голова державної екзаменаційної комісії, кандидат сільськогосподарський наук, доцент Андрій Анатолійович Бут зазначив, що під час захисту дипломних проектів випускники показали рівень знань у сфері ландшафтного дизайну та проектування. 

Зі сцени линули музичні вітання від вокально-інструментального ансамблю «Пори року» та ансамблю «Суцвіття» (художній керівник Віктор Олексійович Карпець).

Голова студентської ради Андрій Чемерис від імені студентів коледжу привітав випускників із важливим днем у їхньому житті. Староста випускної групи Маргарита Крижановська подякувала зі сцени викладачам за отримані знання, а батькам, що свого часу підтримали вступ до коледжу.

Також надзвичайно теплі слова на адресу викладачів та випускників звучали від мами випускника – Таран Тетяни Іванівни.

Класний керівник випускної групи Олександр Іванович Ковальчук звернувся до своїх вихованців із найкращими побажаннями.

Анастасія Чапалюк, Євген Луцик, Марія Мисник, Аміна Літвінцева, Маргарита Крижановська, Наталія Панченко, Володимир Таран, Влдадислав Литвин та Олександра Юкальчук надзвичайно хвилювалися, коли говорили свої слова-звернення зі сцени.

Дорогі наші випускники! Пам’ятайте своїх одногрупників, які протягом цих років навчання у коледжі стали невід’ємною частиною вашого життя. І де б ви у світі не були, пам’ятайте, що на Вас завжди чекатимуть у Лубенському лісотехнічному коледжі. Щасти Вам!

Аліна Козачкова, заступник директора з виховної роботи;

фото – Олександра Заканича

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 76
Відвідувачів сьогодні: 55
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 275001