ОНОВЛЕНО СКЛАД ВИКОНКОМУ АСОЦІАЦІЇ АМАТОРСЬКОГО ФУТБОЛУ УКРАЇНИ

19 листопада в Будинку футболу Української асоціації футболу відбулася VІІ звітно-виборна Конференція Всеукраїнської спілки громадських організацій «Асоціації аматорського футболу України».

Делегатами від Полтавщини були заступник голови Федерації футболу Полтавської області Володимир Олексенко та директор нашого коледжу Роман Сендзюк.

У своєму виступі на конференції Роман Сендзюк поділився досвідом організації спортивно-масової роботи в коледжі, особливо виділивши роботу колективу навчального закладу щодо організації протягом 15 років Всеукраїнського  турніру з міні-футболу на Кубок «Юність Посулля» серед студентських команд  та започаткованим у 2015 році разом з Асоціацією аматорського футболу України ще одного турніру на «Кубок Андрія Біби» серед юних футболістів шкільних команд.

На конференції були розглянуті планові питання порядку денного, зокрема і вибори нових членів виконкому Асоціації аматорського футболу України. Приємно наголосити, що серед 15 членів виконкому є представництво нашого навчального закладу в особі директора Р.В.Сендзюка.

Також вітаємо нашого товариша, Заслуженого журналіста України Миколу Моторного з обранням до складу виконкому ААФ України.

Багаторічна робота коледжу в організації і проведенні спортивно-масових заходів, пропаганді здорового способу життя серед студентської молоді відзначена Українською асоціацією футболу, президент якої Андрій Павелко вручив Роману Васильовичу відзнаку Асоціації.

{videobox} oN-oHk9A7TI|Конференція ААФУ| {/videobox}

Андрій Павлюченко, викладач фізичного виховання,

Голова федерації футболу Лубенського району;

фото – Миколи Моторного;

відео - ТРК КИЇВ

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 4368
Відвідувачів сьогодні: 386
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 309137