НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ В ЛУБЕНСЬКОМУ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОМУ КОЛЕДЖІ ПДАА

22 квітня 2020 р. на базі Лубенського фінансово-економічного коледжу ПДАА відбулася VII науково-практична конференція «Актуальні проблеми англійської мови на сучасному етапі її розвитку» / «Actual problems of English at the present stage of its development», в якій взяли участь студенти та викладачі закладів фахової передвищої освіти Полтавської області. Форма проведення конференції – дистанційна.

Організатори: Рада директорів закладів фахової передвищої освіти Полтавської області та Обласне методичне об'єднання викладачів іноземних мов закладів фахової передвищої освіти.

Участь студентів у конференції англійською мовою свідчить про їх усвідомлення перспектив, які відкриваються перед сучасними фахівцями, які володіють іноземними мовами.

Загалом проведення конференції засвідчує пізнавальний інтерес студентів до самостійної наукової роботи, небайдужість до обраної майбутньої професії, бажання вдосконалювати свої знання іноземної мови, розширювати кругозір, прагнення до самоосвіти та саморозвитку і сприяє підвищенню якості фахової підготовки здобувачів освіти, їхньої мовної компетенції, культури оформлення монологічного висловлювання, формуванню у них наукового світогляду та конкурентоспроможності на ринку праці.

До участі в конференції долучився й студент групи ЛГ-21 Артем Оксенич, який під керівництвом свого наставника Вадима Кривця підготував доповідь на тему: «Актуальні проблеми словотвору в сучасній англійській мові».

Рада директорів закладів фахової передвищої освіти Полтавської області високо оцінила наукові доробки юних науковців.

Усі учасники конференції та їхні наукові керівники були відзначені сертифікатами.

Вадим Кривець, викладач англійської мови;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 133
Відвідувачів сьогодні: 53
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 272858