ЕКСКУРСІЯ НА 18-ТУ МІЖНАРОДНУ ВИСТАВКУ ЛІСОВОЇ, ДЕРЕВООБРОБНОЇ ТА МЕБЛЕВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ «ЛІСДЕРЕВМАШ-2019»

З 24 по 27 вересня 2018 року в м. Києві проходила щорічна, вже 18-та за рахунком Міжнародна виставка машин і обладнання для лісової, деревообробної та меблевої промисловості «LISDEREVMASH-2019».

Це виставка для тих, хто працює з лісом, деревом і меблями, і її сильна сторона – знаряддя для лісозаготівлі та верстати для обробки деревини. Тут наживо показана спецтехніка, обладнання, інструменти та матеріали від українських і світових виробників.

Виставка працювала за такими тематичними напрямками:

  • спецтехніка та інструмент для лісу, верстати для первинної обробки деревини, обладнання та інструмент для виготовлення товарів із цільної деревини;
  • обладнання, інструменти та компоненти для виготовлення меблів;
  • обладнання для подрібнення відходів і виробництва біопалива, дровоколи, твердопаливні котли;
  • вироби з деревини, деревостружкові плити, лісо- і пиломатеріали.

В ній прийняли участь біля 220 копаній та брендів з України та багатьох зарубіжних країн.

Студенти нашого коледжу, а саме академічні групи ЛГ-31, ЛГ-32 та ЛГ-33, разом з викладачами фахових дисциплін Володимиром Макаревичем, Ларисою Ілащук та заступником директора з виховної роботи Аліною Козачковою, почергово, протягом 3-х днів з 24 по 26 вересня відвідували виставку. 


Під час виставки поспілкувалися з співробітниками кафедри лісівництва НУБіП України доцентами Андрієм Виговським та Максимом Білоусом (випускником нашого коледжу), які в університеті викладають дисципліну «Механізація лісогосподарських робіт» і з якими коледж, плідно співпрацює уже багато років, власне як із самим ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України.

У день відкриття виставки, ми мали можливість прийняти участь у профорієнтаційному заході для студентів «Кадри вирішують все: реалії, перспективи», яку організував і провів Національний університет біоресурсів і природокористування України. Доповідачами на ньому були:

  • Станіслав Ніколаєнко, ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП України);
  • Ігор Мельник, організатор виставки «LISDEREVMASH»;
  • Лакида Петро Іванович, директор Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства НУБіП України;
  • Олена Пінчевська, завідувач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини НУБіП України;
  • Ганна Лобченко, старший викладач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій НУБіП України, керівник студентського наукового гуртка «Київська асоціація студентів-лісівників» («Kyiv Student Forest Association»).

Участь у таких заходах є невід’ємною частиною навчального процесу, оскільки передбачено програмою практики. Студенти ознайомилися з новітніми сучасними досягненнями в галузі лісового господарства та лісозаготівлі, а також деревообробної промисловості і меблевої промисловості і побачити новітні зразки сучасного обладнання та матеріалів компаній з України, Бєларусі, Австрії, Німеччини, Латвії, Польщі, Франції та інших країн. Кожен з учасників зміг отримати багато корисної та актуальної інформації з питань лісового господарства, лісової промисловості та деревообробки.

Паралельно відвідали виставку «Риболовля. Мисливство. Туризм», яка проходила поруч. Після відвідування виставки студенти мали можливість прогулятися історичними місцями нашої столиці.

 

Володимир Макаревич, Лариса Ілащук, викладачі фахових дисциплін;

фото – авторів, учасників екскурсії та Генадія Кушанова

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 4881
Відвідувачів сьогодні: 439
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 309190