ЕКСКУРСІЯ ДО МЕЖИГІР'Я

На початку жовтня студенти другого курсу відвідали Національний парк «Межигір’я», що зазнав слави як колишня резиденція Віктора Януковича (2002-2014).

Після подій Євромайдану територія, що раніше знаходилась за сімома замками, відкрилась для відвідувачів та сколихнула світ пихатою розкішшю. Зараз це одне з найкращих і найчистіших місць для відпочинку у Київській області, куди можуть потрапити усі бажаючі.

Загальна площа парку – 140 га. Поряд зі звичними деревними культурами - граб, сосна, дуб, вільха, біла акація, зростають плантації рододендронів, алеї саку, платанів, живі огорожа з тису ягідного та багато, багато інших. Каскади штучних озер, фонтани, стави з рідкісними рибами, теплиці, альтанки, скульптури, не можуть залишити байдужим жодного відвідувача.

Кінний клуб дозволяє ближче познайомитися з породистими кіньми та поні, освоїти навики верхової їзди з інструктором. Хто не байдужий до собак з задоволенням відвідують кінологічний клуб, де проживає 32 собаки 9 порід. Є на території зоопарк, де проживають страуси, фазани, антилопи, муфлони, віслюки, лами, рідкісні павичі. У водоймах плавають гуси, качки, лебеді. На домашній фермі мешкають корови, вівці, кози, домашня птиця різних порід.

Пішохідна прогулянка по парку надає незрівнянної насолоди, єднання з природою, її красою та силою. Професійний ландшафтний дизайн, чудові пейзажні композиції, художнє поєднання відкритих та закритих просторів і дальніх перспектив розкіш, велич, що захоплює, зацікавлює, але все ж таки спонукає замислитись, кому це все належало та за яких обставин стало доступним для людей.


Аліна Козачкова, заступник директора з виховної роботи;

Єлізавета Грибович, голова циклової комісії

спеціальності «Садово-паркове господарство»,

Оксана Замула, викладач фахових дисциплін

фото -Аліни Козачкової

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 806
Відвідувачів сьогодні: 385
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 272403