ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ БАКАЛАВРА

17 травня 2019 року в Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулося вручення дипломів ОС «Бакалавр» 48 випускникам міжкафедральної навчальної лабораторії Лубенського лісотехнічного коледжу.

Дипломи бакалавра лісового господарства отримали 42 особи, деревообробних та меблевих технологій - 6 осіб. З вітальними словами до випускників звернулися директор ННІ лісового і садово – паркового господарства, доктор сільськогосподарських наук, професор, академік Лісівничої академії наук, заслужений діяч науки і техніки України Лакида Петро Іванович, доктор сільськогосподарських наук Юхновський Василь Юрійович та доктор сільськогосподарських наук, завідувач кафедрою таксації лісу та лісового менеджменту Білоус Андрій Михайлович.

Випускники в особі бакалаврів Хоменка Олександра, Іллєнка Ігоря і Сезоненка Олега подякували за можливість здобувати ступінь бакалавра в Лубенському лісотехнічному коледжі і отримані ґрунтовні знання викладачам та адміністрації університету. Дехто з випускників планує далі здобувати освіту магістра в НУБіП України.

Користуючись нагодою, запрошуємо фахівців галузі, випускників технікумів і коледжів на навчання до міжкафедральної навчальної лабораторії НУБіП України на базі Лубенського лісотехнічного коледжу.

Вікторія Сендзюк, завідувач міжкафедральною навчальною

лабораторією НУБіП України на базі Лубенського лісотехнічного коледжу,

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 3150
Відвідувачів сьогодні: 399
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 273635