ПРОДОВЖЕННЯ СВЯТКОВИХ ЗАХОДІВ З НАГОДИ ЗАСНУВАННЯ МІСТА ЛУБНИ ...

23 вересня продовжувалися святкові заходи з нагоди 1030 річниці міста Лубен.

До звуків бензопилки всі звикли, бо традиційно біля експозиції Лубенського лісотехнічного коледжу бажаючі можуть переглянути майстер-клас від викладача Володимира Макаревича та його учня-помічника Ігоря Макаревича у майстерності виготовлення виробів з дерева.

Цього року до уваги гостей та мешканців міста ми приберегли ще один талант студента – лозоплетіння. Володимир Дрозд вміло майстрував цю призабуту техніку наших предків. У вмілих руках майстра лоза перетворювалася у корзини, вазони, верші…

Досить цікавою була лісова галявина, до якої підходили всі бажаючі зробити фото на згадку. Дякуємо Олені Перетятько - нашій випускниці - за співпрацю в забезпеченні екзотами (розсадник «VERT», с. Вільшанка).

Зелені насадження деревних рослин яскраво доповнювали вироби з дерева: лісові гриби, колодязь, гноми-лісовички, гуси, кабанчики, потяг, сови, сніговики та інші вироби. Палітра із хризантем та лавка, на якій була квіткова композиція із джинсів теж користувалися популярністю.

Делегація із Польщі та Німеччини спілкувалися із директором Романом Сендзюком, цікавилися виробами з деревами та майстерністю наших вмільців.

 


 

 

 

Аліна Козачкова, заступник директора з виховної роботи;

фото – автора, Олександра Заканича та Віктора Семенця

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1001
Відвідувачів сьогодні: 155
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 275436