ПЕРШИЙ ВИПУСК – В ПЕРШІСТЬ КОНКУРСІВ. ДОСЯГНЕННЯ НАШИХ ВИПУСКНИКІВ

Наша випускниця спеціальності «Зелене будівництво і садово-паркове господарство» Тягній Катерина – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

Прийнявши участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Архітектура та містобудування» в секції «Дизайн навколишнього середовища», який відбувся 23-26 березня 2019 року на базі Харківського національного університету будівництва та архітектури, наша випускниця спеціальності «Зелене будівництво і садово-паркове господарство» Тягній Катерина впевнено отримала першість.

Представлений на розгляд журі науковий проект на тему «Фітодизайнологічні аспекти тактильних садів» був високо оцінений на етапі рецензування. Студентку другого курсу ННІ Лісового та садово-паркового господарства Катерину Тягній запросили до виступу на підсумковій науково-практичній конференції. На фінальному етапі конкурсу зібралося понад 40 представників вищих навчальних закладів з усієї країни. Учасники представляли власні дослідження, пропозиції та доробки з різних напрямків архітектури та дизайну. Наша випускниця отримала диплом першого ступеню.

Катерина представила науковий проект тактильного саду для людей з вадами зору. Розробка та втілення у життя якого, є надзвичайно необхідним для нашої країни, у якій мешкають понад 48000 людей, які позбавлені можливості споглядати красу навколишнього світу. Знання, здобуті під час навчання у Лубенському лісотехнічному коледжі та на кафедрі ландшафтної архітектури НУБіП України дозволили студентці розробити вдалу концепцію тактильного саду.

Пишаємось нашими випускниками, які корисними справами та славетними вчинками прославляють рідний коледж! Так тримати!

 

Єлізавета Грибович, викладач фахових дисциплін;

фото – Катерини Тягній

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 950
Відвідувачів сьогодні: 154
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 267547