НОВЕ ПОПОВНЕННЯ ФОНДУ ЛІСІВНИЧОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Отримали від «Лісової варти» (проект Всесвітнього фонду природи (WWF) в Україні, окрема подяка Дмитру Карабчуку) 10 примірників навчально-наукового посібника «Лісовий екосистемний менеджмент: нова парадигма збереження лісового біорізноманіття», автором якого є Грегорі МакГі, викладач коледжу екології і лісового господарства Університету штату Нью-Йорк зі Сполучених Штатів Америки.

Дане видання є науковим оглядом в царині досліджень стосовно впливу на довкілля традиційних практик управління лісовим господарством та усвідомлення необхідності інтегрувати знання про зв'язок структури лісу та біорізноманіття лісових екосистем в сучасні методи управління лісовими ресурсами на основі сталого та невиснажливого лісокористування. Цей посібник містить ретроспективний аналіз розвитку лісового господарства та лісівничих систем, на основі яких було розроблено лісовий екосистемний менеджмент.

Буде корисним для студентів і викладачів при вивченні дисциплін «Основи менеджменту», «Лісівництво», «Лісова таксація і лісовпорядкування» та інших навчальних дисциплін лісогосподарського циклу.

Олександр Литвиненко, викладач фахових дисциплін, редактор сайту;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 3680
Відвідувачів сьогодні: 339
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 309090