УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ МАЙДАНЧИК З ВУЛИЧНИМИ ТРЕНАЖЕРАМИ

Вести здоровий спосіб життя, займатися спортом, відвідувати різні спортивні секції та клуби - це одна зі складових життя сучасної молодої людини.

{videobox}

3C9sCHP2whQ|УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ МАЙДАНЧИКА З ВУЛИЧНИМИ ТРЕНАЖЕРАМИ|

{/videobox}

Щоб заохотити не лише студентів, а й молодь мікрорайону до активного відпочинку, директор коледжу Роман Сендзюк ініціював місце для спортивного майданчика біля стадіону навчального закладу, а тренажери було придбано за сприяння Лубенської міської Ради.

25 травня, на території спортивного комплексу коледжу було урочисто відкрито спортивний майданчик, який оснащений шістьма вуличними тренажерами.

Це відмінна альтернатива тренажерним залам для фізичних вправ на свіжому повітрі. Тепер займатися спортом на свіжому повітрі буде набагато приємніше. Ці пристрої допоможуть скинути зайву вагу, накачати м’язи та зміцнити здоров’я. Всі тренажери дуже прості у використанні, тому заняття на них не вимагають спеціальної підготовки. Принципова відмінність від звичайних тренажерів полягає в тому, що в конструкціях вуличних тренажерів немає сталевих тросів та інших небезпечних елементів — це дозволяє уникнути травматизму при експлуатації. До речі їх вже облюбувала місцева молодь і дітлахи та наші студенти ще до офіційного відкриття...

З вітальним словом до присутніх звернувся Роман Сендзюк і акцентував увагу, що фізичне виховання у житті людини займає вагоме місце. Також директор представив кращих спортсменів коледжу:

Реутов Ігор (студент групи ЛГ-33), майстер спорту з футболу, згідно Указу Президента України нагороджений орденом «За мужність ІІІ ступеня», срібний призер ХХІІІ Дефлімпійських ігор - 2017 у складі футбольної збірної України (Туреччина), м.Самсун. Учасник відбіркової гри до чемпіонату Європи з футболу у 2018 році (Іспанія).Премія міського голови, 2018 р.

Батієвська Ольга (студентка групи БО-31), кандидат в майстри спорту з волейболу, чемпіонка та срібний призер жіночої аматорської ліги України в складі команди «Полтавчанка» (м.Полтава), кращий гравець Всеукраїнського турніру до 142 річниці заснування Чернігівського національного університету ім..Ю.Федьковича, 2017 р. Премія міського голови, 2018 р.

Вашечко Руслан (студент групи ОД-11) чемпіон Полтавської області з боксу (І дорослий розряд). ІІІ - кратний чемпіон України з кікбоксінгу ВТКА. ІІ- кратний чемпіон Полтавської області з Муай-тай, чемпіон області зі змішаних єдиноборств ММА, чемпіон світу з козацького двобою, двократний чемпіон Європи з козацького двобою, фіналіст чемпіонату України з Муай-тай. Відвідує бійцівський клуб «Січ». Премія міського голови, 2018 р.

Рахно Богдан (студент групи ЛГ-31) займається класичним бодібілдингом. 4 місце Кубок Харкова з бодібілдингу, 4 місце у Відкритому чемпіонаті Європи, м.Львів. Відвідує клуб «Спротмакс- 86».

Майстерно виконали вправи на тренажерах Максим Шерстюк, Анна Ругіна, Сергій Ставицький, Наталія Сайко, Микола Сегеда,  Вячеслав Пономаренко, Владислав Сердюк, Олександр Дерев’янко та Анастасія Ляшенко.

Міський голова Олександр Грицаєнко приєднався до привітань та власним прикладом  заохотив молодь до занять спортом і додав, що в планах міської ради – доукомплектувати тренажери дитячим майданчиком.

Святковий настрій доповнили заохочувальні призи народного депутата України Костянтина Іщейкіна та Національного Олімпійського Комітету України за виконання різноманітних вправ на тренажерах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Олександр Литвиненко, редактор сайту, викладач фахових дисциплін,

Аліна Козачкова, заступник директора з виховної роботи;

фото – Олександра Заканича

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1418
Відвідувачів сьогодні: 239
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 267632