У ПОЛОНІ АНГЛІЙСЬКОЇ ПОЕЗІЇ

29 листопада в коледжі відбувся конкурс читців англомовної поезії.

До участі в ньому долучилися студенти I та III курсів спеціальностей «Лісове господарство», «Облік та оподаткування» й «Садово-паркове господарство» Сайко Наталія, Озірський Антон, Нещадим Вадим, Торгівлі Денис, Корніяченко Марк, Ругіна Анна, Герасименко Карина, Кулчар Марія,  Кропивка Вікторія, Яременко Вікторія та Бояринцев Микола. Усі вони виявляють жвавий інтерес до вивчення англійської мови, культурної спадщини та літератури англомовних країн.

Цього разу увазі компетентного журі були запропоновані вірші В.Вордсвоза, А.Теннісона, П.Шеллі, Р.Бернса, Р.Фроста та інших поетів на тему «Золота осінь». Студенти успішно впоралися з цим завданням, показавши не тільки навички вільного володіння мовою, а й уміння майстерно декламувати вірші та демонструвати власні презентації.

Варто зауважити, що їх виступи глибоко зворушили та розчулили членів прискіпливого журі, до складу якого увійшли викладачі англійської мови Олена Путренко та Вадим Кривець.

За результатами конкурсу переможцями серед студентів 1 курсу стали Сайко Наталія (ЛГ-11) та Озірський Антон (ЛГ-12), друге місце розділили Нещадим Вадим та Торгівлі Денис (обидва з ЛГ-12), а третє місце посіли Корніяченко Марк та Ругіна Анна (обоє з ЛГ-11). Серед студентів 3 курсу переможницею стала Герасименко Карина.

Друге місце посіла Яременко Вікторія, а третє розділили Кропивка Вікторія та Кулчар Марія.

Журі високо оцінило підготовку всіх учасників. Наприкінці викладачі подякували студентам за активну участь у конкурсі, побажали їм успіхів у навчанні та наголосили на необхідності проведення таких заходів і надалі.

Вадим Кривець, Олена Путренковикладачі англійської мови;

фото - Олени Путренко

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 3959
Відвідувачів сьогодні: 359
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 309110