ТИЖДЕНЬ ПРАВОЗНАВСТВА У КОЛЕДЖІ

Вивчення правознавства посідає чільне місце в системі загальноосвітньої підготовки студентів вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації.

Особливістю навчання цього предмета в  сучасній вищій школі є те, що воно спрямоване не тільки на підвищення рівня правової освіченості студента, але й на поєднання правових знань із внутрішньою позицією особистості, розвиток у нього здатності керуватися відповідними знаннями в сучасному суспільному та повсякденному житті, вміння діяти відповідно до вимог права та закону.

Студенти нашого коледжу усвідомлюють важливість цього предмета  й ставляться до його вивчення серйозно та відповідально, беручи активну участь в заняттях та займаючись пошуковою діяльністю.

Тож, з огляду на великий пізнавальний інтерес молодого покоління до предмета викладач Любов Смаль зініціювала проведення тижня правознавства, який проходив у нашому коледжі з 20 по 25 листопада. Педагог розробила цілу низку заходів, які мали на меті підвищення правової культури студентів і розширення кругозору з юридичних питань. У програмі тижня правознавства були і вікторина, і брейн-ринг, науково-практична конференція та виховна година. До участі в цих заходах долучилися студенти груп ЛГ-21,22 та 23. Вони навчилися аналізувати різні правові ситуації та давати їм свою оцінку.

Великий інтерес у студентів викликала виховна година з правових знань. Під час заняття викладач порушила проблему правопорушень та кримінальної відповідальності за їх скоєння. Використання педагогом інноваційних технологій та інтерактивних методів навчання сприяло кращому засвоєнню студентами знань. Любов Іванівна доклала титанічних зусиль, щоб майбутні лісівники навчилися розв`язувати різні юридичні задачі й опанували поняття та норми права, а також положення Кримінального кодексу України.

Приємно вразили своєю обізнаністю та ерудованістю й студенти, які підготували захоплюючі презентації.

Тиждень правознавства проведено цікаво, змістовно та творчо.

 Вадим Кривець, голова циклової комісії

загальноосвітніх та соціально-гуманітарних дисциплін;

фото – Аліна Козачкова

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 4128
Відвідувачів сьогодні: 363
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 309114