СПОРТИВНЕ СВЯТО СТУДЕНТІВ-ЛІСІВНИКІВ НАШОГО КОЛЕДЖУ - МАЙБУТНІХ ПРАЦІВНИКІВ ЛІСУ

15 вересня у Лубенському лісотехнічному коледжі відбулося традиційне спортивне свято приурочене Дню працівника лісу.

Цьогорічна програма складалась із видовищних та захоплюючих видів спорту: армспорту, комбінованих естафет та перетягування канату. За звання найкращих боролися понад 150 студентів із 12 юнацьких та 3 дівочих команд, майже з усіх навчальних груп.

Змагання проводились за Олімпійською системою (з вибуванням). У турнірі з комбінованою естафетою, куди входили вправи з м’ячами, мішками, перенесенням вантажу, перше місце посіли збірна команда у складі Владислави Мазур, Оксани Сокол, Олени Казьміної, Каріни Дончик та юнаки групи лісівників ЛГ-31 - Ярослав Прядка, Іван Гриненко, Владислав Мисник, Юрій Олефіренко.

Особливо напруженими виявилися поєдинки з армспорту, за якими спостерігало понад сотня запеклих вболівальників. Спортсмени викладались на повну. Точилась напружена безкомпромісна боротьба у кожному поєдинку, а безперечну перемогу отримав студент групи ЛГ-43 Богдан Зєнченко. Відбувся поєдинок між переможцем серед студентів та викладачем фахових дисциплін Ігорем Кублінським, в якому молодість перемогла досвід.

Серед чотирьох учасниць дівочого турніру найсильнішою виявилась студентка групи СПГ-31 Тетяна Міщенко.

Найвидовищним видом спортивного свята став турнір з перетягування канату. Поєдинки точились у напруженій боротьбі за кожен сантиметр майданчика. Хвилювалися вболівальники і самі спортсмени, бо всі прагнули поласувати солодкими призами. Класні керівники з великим завзяттям допомогали своїм вихованцям, їх молодецький запал значно поміг групам. Найсильнішими  виявились богатирі із групи ЛГ-43 - Олександр Суржик, Ярослав Москалець, Богдан Зєнченко, Вадим Чулаков, Володимир Бабак, Владислав Васильківський та Дмитро Колісник. Лісові красуні (Віра Вишнякова, Оксана Сокол, Анна Здоровик, Владислава Мазур та Яся Шухунова) легко перемогли збірну команду спеціальностей «Садово-паркове господарство» та «Облік і оподаткування» та отримали бажану перемогу.

Переможці були нагороджені грамотами та цінними подарунками, а учасники отримали позитивні враження та емоції, та із нетерпінням чекають на продовження спортивних видовищ.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Олександр Карпенко, керівник фізичного виховання;

фото – Олександр Заканич

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1120
Відвідувачів сьогодні: 771
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 271158