ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОГРАМИ СТАЖУВАННЯ В ДАНІЇ

11 квітня у коледжі відбулася презентація програми стажування в Данії міжнародної компанії Agrosuccess.

Aqrosuccess – це датсько-українська консалтингова компанія, створена з метою допомоги в організації сільськогосподарської практики для студентів аграрних закладів України на підприємствах Данії.

Програма стажування у Данії – це унікальна можливість для молодих українців розпочати свою кар’єру у сфері сільського господарства за кордоном. Адже це чи не єдина довготривала програма, в якій можуть взяти участь особи, які не мають попереднього досвіду. Здобувши практичні навики у Данії, рекомендації від роботодавця та покращивши рівень знань англійської мови, такі працівники мають змогу працевлаштуватися в інших країнах, де досвід за кордоном є обов’язковою умовою.

Перед студентами відкриваються перспективи по працевлаштуванню та виїзду на постійне місце проживання у таких країнах як Канада, Норвегія, Фінляндія, Швеція та інші. Також отримуючи Шенгенську візу на рік кожні вихідні можна відкривати для себе нову країну Євросоюзу. Тому, приймаючи участь у програмі стажування у Данії, студенти не просто зможуть покращити свій фінансовий стан та здобути досвід, а й зробити великий внесок у власне майбутнє!

Григорій Пєтухов, завідувач навчально-виробничої практики;

фото – Аліна Козачкова

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1993
Відвідувачів сьогодні: 340
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 267733