ПРАКТИКА З ЛІСОВИХ КУЛЬТУР

Початок навчального року для старших курсів спеціальності «Лісове господарство» розпочався з практичної підготовки.

Для закріплення теоретичних знань та набуття практичних навичок, щодо успішного створення та вирощування лісових культур передбачена навчальна практика з лісових культур. Перші відчули важливість практичної підготовки в лісокультурній справі студенти групи ЛГ-33.

Для успішного проходження практики допомогла багаторічна співпраця коледжу з виробництвом. Організація ефективної практичної підготовки дає можливість застосувати свої знання на практиці, досягти професіоналізму і допомагає молодим фахівцям, в подальшому, влаштувавшись на роботу. Не даремно, ще Аристотель говорив: «Розум полягає не тільки в знанні, а і в умінні застосовувати знання на ділі».

На території Приміського лісництва ДП «Лубенське ЛГ» студенти мали змогу навчитись виконувати облік сіянців в посівному відділенні розсадника та складати первинну документацію по інвентаризації лісових культур.

По завершенню практики студенти успішно здали колекції насіння основних деревних та чагарникових порід, захистили звіти та отримали позитивні оцінки. Отже можна впевнено сказати – мета практики досягнута!

Єлізавета Грибович, викладач фахових дисциплін;

фото- автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 467
Відвідувачів сьогодні: 152
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 278998