НАШІ СТУДЕНТИ ЗАЙНЯЛИ ПРИЗОВІ МІСЦЯ НА ОЛІМПІАДІ В НЛТУ

22 та 23 лютого 2018 р. в Національному лісотехнічному університеті України (НЛТУ), що у місті Львові, адміністрацією Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства було організовано і проведено Всеукраїнську олімпіаду студентів випускних курсів лісових та лісотехнічних коледжів за спеціальністю «Лісове господарство».

Представниками нашого коледжу були студенти групи ЛГ-42 Ковка Віталій та Шерстюк Сергій, які 22 лютого і прибули до Львова, де їх зустріли випускники нашого коледжу, які зараз навчаються в університеті. Вони провели їм коротку екскурсію по Львову та по університету.

На другий день відбулася власне сама олімпіада.

Завдання включали теоретичну і практичну частини з таких фахових дисциплін: дендрологія, лісознавство, лісівництво, лісові культури та лісова таксація. Для перевірки виконаних завдань та оцінювання результатів олімпіади було створено журі у складі Петра Хомюка - заступника директора ННІ ЛіСПГ, Миколи Гузя – завідувача кафедри лісових культур і лісової селекції, Анатолія Шовгана – доцента кафедри ботаніки, деревинознавства і недеревних ресурсів лісу, Івана Ільківа  – доцента кафедри лісової таксації та лісовпорядкування під загальним головуванням завідувача кафедри лісівництва Василя Лавного.

Учасники олімпіади разом з викладачами відвідали відвідали Львівську національну оперу, де вони мали змогу переглянути спектакль «Голий король».

Наступний день розпочався з оголошення результатів олімпіади, Для учасників олімпіади проведено екскурсію дендропарком НЛТУ України та музеєм деревини.

Вітаємо наших студентів, які зайняли призові місця, а саме Ковка Віталій зайняв ІІ місце, а Шерстюк Сергій - ІІІ місце серед 25 учасників олімпіади із 9 коледжів.

Більше про олімпіаду читайте на сайті Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства НЛТУ України

Олександр Литвиненко, викладач фахових дисциплін, редактор сайту;

фото – Віталія Ковки та Сергія Шерстюка

та з сайту ННІ ЛіСПГ НЛТУ України 

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 878
Відвідувачів сьогодні: 808
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 276930