НАШ ВИКЛАДАЧ - ГОЛОВНИЙ СУДДЯ ОБЛАСНИХ ЗМАГАНЬ ВАЛЬНИКІВ ЛІСУ ЛІСІВНИКІВ ПОЛТАВЩИНИ

23 серпня з нагоди Дня Державного прапору та напередодні Дня незалежності України на базі Шишацького лісництва ДП «Миргородський лісгосп» відбулися XXI обласні змагання вальників лісу серед лісівників Полтавщини.

Головним суддею змагань був викладач фахових дисциплін нашого коледжу Макаревич Володимир Миколайович. Він та очолюване ним журі оцінювали швидкість, точність та загальну майстерність учасників із 8 лісогосподарських підприємств, які змагалися у таких видах змагань, як: заміна пильного ланцюга, розпилювання комбінованим різом, точне розкряжування, обрізання сучків та звалювання дерева. Після 5-ти конкурсних змагань поважне журі, на чолі з Володимиром Миколайовичем, визначило переможців: 1-ше місце - Олександр Найда, ДП «Гадяцький лісгосп», 2-ге місце - Сергій Глушко, ДП «Лубенський лісгосп», третє - Віктор Тимошенко, ДП «Пирятинський лісгосп», які до речі є (як і майже всі лісівники Полтавщини) випускниками Лубенського лісотехнічного коледжу…

 Використано інформацію та фотоматеріали Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства та ДП «Миргородське лісове господарство»

 

{videobox}

GCBx4EP2IlQ|XXI змагання вальників лісу Полтавщини -2018 2018 року|

{/videobox}

Принагідно, відзначимо, що наш випускник 2012 року Віталій Сороколіт, а нині вальник лісу ДП «Сумське лісове господарство» на Сумщині став переможцем змагань вальників лісу в основній групі Сумського ОУЛМГ. У цьому році Віталій відзначив свою шосту річницю участі на обласному чемпіонаті. Вперше спробував себе на змаганнях і зразу підкорив п’єдестал у 2012 році, здобувши І місце у категорії «юніори». Після того провів п’ятирічку на ІІ сходинці п’єдесталу. Чотири роки був срібний призером по юніорах, минулого року вперше виступав у основній групі і тут виборов ІІ місце, мабуть, готувався до тріумфу. Цього року, після «п’ятирічної перерви» Віталій знову зійшов на найвищу сходинку. Вітаємо переможця!

 

 Використано інформацію та фотоматеріали Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства

 Олександр Литвиненко, редактор сайту

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 889
Відвідувачів сьогодні: 224
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 265055