ВИПУСК МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ - 2017

30 червня 2017 року у коледжі відбулося урочисте вручення дипломів молодшого спеціаліста.

{videobox}

jSm9_3iOLws|Вручення дипломів випускникам - 2017|

{/videobox}

Випускники спеціальностей «Лісове господарство», «Бухгалтерський облік», «Обробка деревини» отримали документи нового зразка. З класними керівниками групи востаннє зайняли місця на святковому майданчику. 

Вітальне слово прозвучало із вуст директора коледжу – Романа Сендзюка, який побажав подальших успіхів у житті і наголосив, що всі студенти бюджетної форми навчання отримали направлення на роботу. На свято завітав мер міста – Олександр Грицаєнко, він вручив грамоти класним керівникам випускних груп – Яні Пелипань, Олександрові Литвиненку, Олені Дем’яненко, Єлізаветі Грибович.

Зі словами-привітаннями звернувся колишній випускник навчального закладу, а нині – кандидат сільськогосподарських наук, докторант, доцент кафедри лісового менеджменту НУБіП України Олександр Бала. Запросив на денне та заочне навчання до університету і наголосив, що на базі коледжу створено Міжкафедральну навчальну лабораторію, яка вже впродовж 15 років успішно співпрацює з університетом.

Листівку із привітаннями працівникам коледжу та випускникам  з нагоди вручення дипломів надіслав Народний депутат України, доктор медичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України – Костянтин Іщейкін.

Дипломи із відзнакою отримали Геннадій Бондар, Анжела Карпець, Олександр Домницький та Альона Бугаєць. До речі, цього року документ про вищу освіту денної форми навчання у коледжі отримали 108 випускників.

Старости випускних груп Тетяна Пономаренко, Олексій Сегеда, Станіслав Бондаренко, Анжела Карпець та Костянтин Щербановський підготували вітання для присутніх.

Грамотами за активну участь у громадському та спортивному житті було нагороджено випускників.

У виконанні Ярослава Козелецького прозвучала пісня про маму, під час якої  неньки  мали можливість покружляти у парі зі своїми синами.

Справжньою несподіванкою для всіх став феєричний і водночас зворушливий виступ класних керівників, які пообіцяли чекати завжди на своїх вихованців.

Наприкінці святкових заходів випускники запустили кульки в небо, загадавши при цьому найзаповітнішу мрію.

Щасти Вам, дорогі наші випускники!

  

 

 

 

 

 

 

Аліна Козачкова, голова циклової комісії загальноосвітніх

та соціально-гуманітарних дисциплін;

фото - Олександр Заканич та Віктор Семенець;

відеоОлександр Назарець

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 935
Відвідувачів сьогодні: 656
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 252347